Desgràcia aquesta nit a Abrera, al Baix Llobregat. Un conductor drogat per marihuana ha envaït el sentit contrari a la carretera BV-1201 en un revolt al terme municipal d'Abrera i ha xocat frontalment contra un altre vehicle, causant la mort d'una dona de 43 anys. 

La víctima mortal és Loli A.G., una agent de l'ARRO dels Mossos d'Esquadra de la regió policial MetroSud. Estava fora de servei, tornant a casa després de la seva jornada laboral.

El conductor anava drogat

El conductor, de nacionalitat espanyola, ha donat positiu en marihuana quan ha pogut ser detingut. Just després de l'accident, al voltant de les onze de la nit d'aquest dijous, l'home s'ha escapat a peu de l'accident.

Els Mossos d'Esquadra l'han pogut detenir a les quatre de la matinada. Es tracta d'un home amb antecedents. En la recerca hi han participat equips de l'ARRO de Barcelona, que l'han buscat per la zona i també per l'entorn del riu Llobregat, segons ha pogut saber ElCaso.cat.

Quan els agents l'han pogut localitzar ha estat imputat per conducció sota els efectes de les drogues, per conduir amb el carnet de conduir retirat, per l'homicidi de l'agent dels Mossos, per un delicte de lesions —el seu acompanyant, ferit greu,​ està ingressat a l'hospital de Bellvitge- i també per haver-se escapat del lloc dels fets.

El conductor, de encara qui no s'ha fet pública l'edat ni la identitat, ha estat traslladat a l'hospital de Martorell. No està greu.

L’agent de l’ARRO tornava cap a casa

La mossa havia acabat el seu torn i tornava cap a casa quan es va trobar de cara amb aquest conductor drogat que l'ha matat. La Loli formava part de l'ARRO de MetroSud i abans també havia format part de la Brigada Mòbil dels Mossos d'Esquadra. Era una agent jove, de 43 anys, i tenia dues criatures molt joves.

La dona és de família de Mossos d'Esquadra. El seu germà és agent del cos i el seu marit també forma part de l'ARRO, a la regió policial MetroNord, una unitat d'ordre públic i de seguretat ciutadana de la policia catalana.

Condol dels Mossos a Twitter

El compte oficial de Twitter dels Mossos ha enviat el condol a la família i amics de l'agent morta per aquest conductor drogat. També s'hi ha sumat la Guàrdia Urbana de Barcelona i la totalitat de sindicats policials.