Un nen de 4 anys ha mort aquest dissabte a la nit anant cap a l'hospital de Guadalajara després de patir un greu accident domèstic amb un ganivet en el seu domicili de la localitat de Cifuentes. Tot i que no han transcendit molts detalls dels fets, sembla que el menor estava jugant amb el ganivet o que algun familiar l'estaria manipulant quan va tenir lloc la tragèdia. El nen va patir un profund tall al coll i va començar a dessagnar-se. 

El menor ha mort dessagnat camí a l'hospital

Ràpidament, un familiar el va portar al centre de salut del municipi perquè rebés atenció mèdica tan aviat com fos possible. A les instal·lacions, però, no disposaven del material necessari per poder-li salvar la vida davant la gravetat de la ferida, així que se'l va traslladar en ambulància a l'hospital de Guadalajara. Ja no va arribar a temps. Malgrat els esforços dels metges, el menor havia perdut molta sang i va morir durant el trajecte.

La Guàrdia Civil ha obert una investigació per tal d'esclarir els fets i saber què va passar exactament. Tot apunta al fet que es tractaria d'un tràgic accident domèstic i no s'ha produït cap detenció. S'està a l'espera dels resultats de l'autòpsia, que en casos d'aquest tipus i amb un nen implicat és obligatòria fer-la. El succés ha provocat una gran commoció als pares i als familiars del petit, així com a tot el municipi de Cifuentes.

L'Ajuntament de la localitat és qui ha fet pública la notícia a través de les seves xarxes socials i ha enviat el seu condol als familiars i amics del menor en nom de tots els veïns del municipi. A més, a petició de la família, ha informat que la vetlla té lloc al tanatori Mémora de Coslada (Madrid), on aquest dilluns a les dotze del migdia tindria lloc el funeral. Posteriorment, el seu cos serà incinerat.