La Guàrdia Civil ha detingut una dona de 41 anys per matar la seva parella, un home de 39 anys, durant una discussió al domicili que tots dos compartien a la localitat de Valfermoso de Tajuña, a Guadalajara. L'homicida li hauria clavat, com a mínim, una ganivetada a la víctima quan s'estaven barallant aquest dissabte al vespre. Els fets van tenir lloc entre les nou i les deu de la nit al carrer Sol d'aquest municipi i, segons ha avançat Nueva Alcurria, va ser la mateixa víctima la que va alertar als cossos de seguretat que l'havien apunyalat i s'havia tancat al bany per refugiar-se de la seva agressora.

L'home ja estava mort quan van arribar els serveis d'emergències

Ràpidament, es van activar diverses patrulles de la Guàrdia Civil i una ambulància del Servei de Salut de Castella - la Manxa. Tot i tirar la porta a terra i entrar corrent a auxiliar l'home, ja no presentava cap senyal de vida i els sanitaris només van poder confirmar la seva mort. El jutge va autoritzar l'aixecament del cadàver, que ha estat traslladat a l'anatòmic forense per a practicar-li l'autòpsia. Per la seva banda, la Guàrdia Civil va detenir la parella de la víctima per violència intrafamiliar. La dona es troba en dependències policials a l'espera de passar a disposició del jutjat. La Policia Judicial ha obert diligències per esclarir els fets.

La parella venia d'Alcalá de Henares i s'havia instal·lat feia poc més d'un any a Valfermoso de Tajuña, un petit poblet de Guadalajara de 30 habitants. Segons han explicat alguns dels seus veïns al citat mitjà local, tenien un comportament de naturalitat davant d'ells quan se'ls trobaven pel carrer, però era una família conflictiva i no era la primera vegada que protagonitzaven algun aldarull o alguna discussió entre ells dins el seu domicili.