El nen de 14 anys que va ser atropellat aquest dilluns al passeig de la Bonanova de Barcelona ha mort aquest dimarts.

Mor el nen de 14 anys atropellat a Barcelona

Els fets van passar el dilluns cap a les 18:00 quan el nen estava tranquil·lament pel carrer i, de cop i volta, a l'altura del passeig de la Bonanova número 69, va ser atropellat.

SEM / Carles Palacio

El nen de 14 anys atropellat al passeig de la Bonanova de Barcelona ha mort aquest dimarts / Carles Palacio

Va ingressar crític a l'hospital

Arran de l'accident, va ser traslladat en estat crític a l'hospital Sant Joan de Déu on, finalment, aquest dimarts ha mort a causa de les ferides ocasionades, segons explica l'ajuntament de Barcelona.

Un cotxe va envestir un nen a la Bonanova

Per causes que encara s'estan investigant, un cotxe va envestir un nen que estava al carrer, deixant-lo ferit crític. Quan els Serveis d'Emergències Mèdiques (SEM) es van desplaçar fins al lloc dels fets, immediatament, el van traslladar a l'hospital, on ha acabat morint. El nen "ha mort a conseqüència de les greus ferides sofertes en el sinistre", expliquen des de l'ajuntament de Barcelona. 

Primera víctima mortal de trànsit a Barcelona

La Unitat d'Investigació i Prevenció de l'Accidentalitat (UIPA) de la Guàrdia Urbana de Barcelona ha obert una investigació, ja que, actualment, es desconeixen les causes d'aquest accident.

El nen de 14 anys ha estat la primera víctima a perdre la vida en un accident de trànsit a la ciutat de Barcelona aquest 2021. El conductor del cotxe es podria enfrontar a penes de presó per la mort del menor.