Terrible accident de trànsit a Barcelona: un cotxe ha atropellat un nen de 14 anys al mig del passeig de la Bonanova aquest dilluns.

Atropellen un nen de 14 anys a Barcelona

Els fets han passat aquest dilluns al número 69 del passeig de la Bonanova de Barcelona, del districte de Sarrià Sant-Gervasi. Per causes que encara s'estan investigant, un cotxe ha atropellat un noi de 14 anys que en aquell moment estava passejant pel carrer.

El nen a l'hospital en estat crític

Immediatament, els Serveis d'Emergències Sanitàries (SEM) l'han traslladat a l'hospital Sant Joan de Déu, on actualment continua ingressat en estat molt crític. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.

Conductor borratxo atropella un nen a Lleida

Malauradament, no és la primera vegada que atropellen nens pel carrer i, de fet, fa un mes, un home borratxo va atropellar un nen de 12 anys que anava en bicicleta al mig del carrer a Lleida. Afortunadament, en aquest cas, tot va quedar en un petit ensurt i, tot i que el nen va ser traslladat a l'hospital, només presentava ferides lleus.

SEM / Carles Palacio

Un nen de 14 anys crític després de ser atropellat al passeig de la Bonanova de Barcelona aquest dilluns / Carles Palacio

Nen d'11 anys atropellat en un pas de vianants a Madrid

A Madrid també hi va haver un cas similar fa uns mesos: un nen d'11 anys va resultar ferit molt greu en ser atropellat per un cotxe en un pas de vianants a plena llum del dia i, per aquest mateix motiu, va ser ingressat a l'hospital i la Policia Local de Madrid va obrir una investigació.