Un jove de 26 anys està acusat d'haver assassinat el seu fill de només set setmanes després d'apallissar-lo i sacsar-ho amb molta violència. Els fets han ocorregut a la localitat de Burnley, a Lancashire (Regne Unit), i el pare es trobava a càrrec del menor mentre la mare era a la feina. Ell mateix va trucar als serveis d'emergència, assegurant que el bebè havia deixat de respirar mentre li donava el biberó.

Problemes familiars

Segons ha informat el diari Daily Mail, els pares del nadó assassinat s'havien separat abans del seu naixement, però recentment havien reprès la seva relació. No obstant això, la mare ha declarat que els problemes entre ells persistien i que les baralles eren contínues. Així i tot, mai hauria pensat que aquestes desavinences poguessin afectar el seu fill.

El dia del presumpte crim, la mare va sortir a treballar a les 11:15 del matí. Poc després, al voltant de les 12 del migdia, el presumpte assassí trucava als serveis d'emergència explicant que el seu bebè havia deixat de respirar mentre li donava menjar. Més endavant va canviar la seva versió, dient que se l'havia trobat ja mort al bressol, però en els dos casos va insistir que no sabia què li havia passat al nen.

Apallissat amb la força d’un atropellament

El cadàver del menor presentava diversos traumatismes per tot el cos, així com greus lesions cerebrals. Els sanitaris que van acudir a l'alerta han descrit les ferides com "similars a les sofertes en un accident de trànsit o després de caure d'un edifici de molts pisos". A més, l'autòpsia ha revelat que el nadó havia estat agredit físicament en anteriors ocasions. El pare del nen mort ha estat detingut per la policia britànica acusat d'haver assassinat el seu propi fill. El seu cas es troba actualment en judici, però l'acusat continua negant els fets.