Accident mortal a la ronda Litoral de Barcelona aquest dimecres a la tarda. Un motorista ha sortit de la via, per causes que encara es desconeixen, i ha perdut la vida en caure del vehicle. El Servei Català de Trànsit (SCT) ha informat que el sinistre viari s'ha donat al terme municipal de Sant Adrià de Besòs (Barcelonès), on l'artèria barcelonina es converteix ja en B-10. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís de l'incident a les 16.04 hores i s'han traslladat amb quatre patrulles, també s'han desplaçat fins al lloc quatre unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Els facultatius han intentat reanimar l'accidentat, sense èxit.

Per causes que encara s'estan investigant, hi ha hagut una sortida de via d'una motocicleta i el seu conductor ha mort. Aquesta és tota la informació que hi ha en aquests moments, però tot apunta que la policia catalana obrirà una investigació per esclarir els fets. L'accident mortal ha provocat una afectació viària significativa, per la qual s'ha hagut de tallar part de la via en sentit Besòs i això ha provocat onze quilòmetres de retenció des de la Zona Franca fins a Sant Adrià del Besòs. Amb aquesta víctima, són 31 les persones que han perdut la vida en un accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya, segons les dades provisionals de Trànsit.

Un turista mort aquest matí també a la ronda Litoral

A més d'aquest decés provocat per un accident de trànsit poc després del migdia d'aquest dimecres, hores abans, al matí, també ha mort un turista de 25 anys i d'origen canadenc a la ronda Litoral. Tal com ha avançat ElCaso.cat, el jove ha estat assaltat per un grup de lladres a la zona de Sant Martí de Barcelona al voltant de les sis de la matinada. Per circumstàncies que encara s'estan investigant, la víctima ha caigut des d'un dels ponts que travessa la artèria costanera barcelonina, prop de la sortida 23. S'ha precipitat des d'uns cinc metres i, finalment, ha perdut la vida a l'Hospital del Mar, on ha estat traslladat amb ferides molt greus.