Un home de 38 anys ha mort després de caure d'un patinet elèctric a Sant Pere de Ribes aquest dissabte al migdia, segons ha informat l'ajuntament de la localitat.

Cop al cap mortal 

L'incident s'ha produït al carrer Eduard Maristany. L'home duia un objecte entre les cames que hauria relliscat, fet que ha provocat que caigués i es donés un cop al cap mortal contra la vorera. Tot i haver estat auxiliat ràpidament per dos professionals sanitaris que es trobaven a la zona, la mort ha estat "gairebé instantània".

Dos efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) s'han desplaçat al lloc dels fets, però no han pogut fer res per salvar-li la vida.

El consistori ha lamentat l'accident mortal d'un dels seus veïns i ha enviat "condol i escalf" a la família i amics.

Un conductor begut mata un noi de 19 anys que anava en patinet a Empuriabrava

La Policia Local de Castelló d’Empúries ha detingut aquest cap de setmana un home de nacionalitat espanyola de 25 anys que la matinada del diumenge, a les 6 del matí, va atropellar mortalment un jove de 19 anys que anava amb patinet per l’avinguda de la Marinada, d’Empuriabrava.

Els fets, segons ha pogut saber ElCaso.cat, es van produir en aquest llarg carrer d’Empuriabrava, en el sector de Montgrí, quan el cotxe que conduïa el detingut va atropellar el jove, que circulava amb un vehicle elèctric tornant de treballar. Després de l’accident, el conductor es va escapolir del lloc dels fets. 

Esposas / Cedida

Manilles / Cedida

El jove va quedar greument ferit a la via pública. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va estabilitzar-lo i va evacuar-lo a l’Hospital de Josep Trueta de Girona, on malgrat els esforços mèdics el jove va acabar morint l’endemà.

La policia disposava de la informació del vehicle, un cotxe Audi Q2 de color vermell, però no va ser necessari buscar el conductor. Al cap de poques hores dels fets, l’home es va entregar a la comissaria de la policia local de Castelló d’Empúries acceptant els fets. 

Els agents que van procedir a la seva detenció li van practicar la prova d’alcoholèmia i va donar 0,38 mg/l en aire, superant el llindar permès però per sota del límit per considerar-se un delicte. En accidents, segons instruccions de la Fiscalia, es considera infracció penal si supera els 0,40 mg/l en aire.