Un home de 31 anys ha mort aquest dimecres al riu Ter a Girona: l'ha arrossegat el corrent de l'aigua i ha mort ofegat.

Mor un home al riu Ter a Girona

Els fets han passat aquest dimecres al vespre a l'altura del carrer Pont de la Barca, molt a prop de Girona. Per causes que encara s'estan investigant, l'home s'estava banyant amb un grup de persones quan, de cop i volta, el va començar a arrossegar el corrent.

Immediatament, les persones que es trobaven al lloc dels fets van trucar a la Policia Local de Girona i es van desplaçar fins al lloc dels fets i un cop al riu, un agent va saltar per rescatar-lo, però no respirava, explica el Diari de Girona.

La víctima és un home de 31 anys

Fins al lloc dels fets també es van desplaçar els sanitaris del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) que, malgrat els esforços per reanimar-lo, no li van poder salvar la vida. La víctima és un home de 31 anys, d'origen magrebí i viu al centre d'acollida La Sopa de Girona.

SEM / Carles Palacio

Un jove de 31 anys mor ofegat al riu Ter a Girona / Carles Palacio

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets, tot i que sospiten que l'home va morir perquè no sabia nedar, no descarten cap hipòtesi.

Un home mor a la platja de l'Escala

Aquesta no ha estat l'única persona que ha mort ofegada a la província de Girona en els darrers dies: un home de 72 anys ha mort va morir el dissabte a la tarda a la platja de Riells de l'Escala (Alt Empordà). Segons ha informat Protecció Civil, els serveis d'emergències  van rebre l'avís de què els socorristes de la platja l'havien tret de l'aigua perquè s'estava ofegant i s'han activat dues unitats terrestres i un helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques i efectius dels Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Civil.

Un home mor a la platja de Roses

Un altre home de 72 anys i de nacionalitat espanyola també va morir, el 10 de juliol, en les mateixes circumstàncies. En aquest cas, a la platja de Santa Margarida de Roses (Alt Empordà).

No van poder fer res per salvar-li la vida

L’avís al telèfon d’emergències 112 va rebre una trucada on informaven que havien tret de l’aigua un home i que es trobava inconscient a la sorra. Immediatament va arribar al lloc el servei de socorrisme, que  el va reanimar fins a l’arribada del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) que, malgrat els intents per reanimar-lo, no van poder fer res per salvar-li la vida.