Rakesh Kumar Nagar va morir quan li van explotar els seus auriculars a les orelles divendres a la ciutat de Jaipur, Índia. El jove, de 28 anys, va connectar els auriculars al seu mòbil mentre el dispositiu s'estava carregant. L'explosió va provocar que l'home caigués de la seva cadira a terra i va quedar inconscient. Després, va ser traslladat a un hospital privat proper.

Li van explotar els auriculars a la seva habitació

L'explosió va tenir lloc divendres quan Nagar estava sol a l'habitació. Llavors, el jove va caure a terra i va ser portat a l'hospital. El metge que el va atendre, L.N. Rundla, ha explicat que Nagar estava inconscient quan va arribar a l'hospital, segons ha publicat el mitjà local TimesOfIndia.com.

"Probablement, va morir d'un atac al cor", va declarar el sanitari i va afegir que "és molt comú en aquests casos". A conseqüència de l'explosió, la víctima tenia ferides a les dues orelles. La família del mort no ha denunciat els fets, per tant, no s'ha fet una anàlisi forense. Sembla que els auriculars estaven connectats al mòbil quan s'estava carregant.

Jaipur / Piqsels

Imatge de Jaipur, capital de l'estat de Rajasthan en l'Índia / Piqsels

Podria haver passat perquè els auriculars estaven connectats al mòbil mentre es carregava

L'oficial de policia ha explicat que es desconeix el motiu de l'explosió dels auriculars. En aquell moment, Nagar estava sol a la seva habitació i ningú va poder veure el que va passar. La principal hipòtesi és que el mòbil estava carregant en un endoll i els auriculars estaven connectats directament al dispositiu, causant l'explosió. 

La víctima s'estava preparant per a uns exàmens del govern a través de cursos online i es passava la major part del temps estudiant a la seva habitació. El jove s'havia casat fa poc.

Un guàrdia civil mor en un accident de Pontevedra

Un altre accident va tenir lloc a Pontevedra dimarts. Jesús Castro era un guàrdia civil i va morir en un accident de moto mentre anava cap a un altre accident de trànsit a Catoira (Pontevedra).

La víctima, de 51 anys, va rebre un avís sobre un accident a la carretera AP-9 i es va dirigir al lloc dels fets. Mentre Jesús anava de camí, va patir un accident de trànsit mortal quan estava entre Caotira i Caldes de Reis. La policia ha obert una investigació per aclarir els fets, perquè la motocicleta de Jesús va continuar tot recte i es va xocar en una corba.

La principal hipòtesi de la policia és que l'agent podria haver quedat enlluernat per un raig de sol. A conseqüència de l'accident, va morir i ha causat una gran commoció entre els seus companys de feina. Ho han definit com una persona amb una gran vocació i a qui li encantava ajudar a la gent, segons ha explicat La Voz de Galicia.

Va treballar com a guàrdia civil des dels 17 anys

La víctima havia treballat com a Guàrdia Civil des dels 17 anys. Jesús era d'Ourense i estava casat. La notícia s'ha fet viral a les xarxes socials i en el compte de Twitter de la Guàrdia Civil han explicat l'homenatge que li han fet.

A la publicació han posat el següent: "El guàrdia civil Jesús Castro, del Departament de Trànsit de Pontevedra, mort ahir en acte de servei, ha estat condecorat amb la medalla al Mèrit de la Guàrdia Civil amb distintiu vermell que ha estat lliurada a la seva família per la directora general del Cos, Maria Gámez Gámez."