Catalunya registra un nou accident laboral mortal en menys de 24 hores, ocorregut també a la província de Lleida. Un home de 45 anys ha mort al municipi de Juncosa, a la comarca de les Garrigues, mentre treballava fent tasques d'electricista. Els Mossos han obert una investigació per tal d'esclarir les circumstàncies d'aquest fatal accident laboral que ha costat la vida a un home. 

L'accident ha tingut lloc aquest matí, en una nau industrial ubicada al municipi de Juncosa, a les Garrigues (Lleida). Segons han confirmat els Mossos d'Esquadra, la víctima, un operari de 45 anys, treballava com a electricista i utilitzava una màquina elevadora quan, per causes que es desconeixen, però que s'estan investigant, l'home ha quedat atrapat amb una biga del sostre, fet que li ha provocat la mort.

Dotacions dels Mossos i del SEM han intervingut en l'accident laboral

Tan bon punt han rebut l'alerta de l'accident, diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra i del Sistema d'Emergències Mèdiques s'han desplaçat fins al lloc dels fets. Allà han trobat la víctima, atrapada al sostre amb una biga. Malgrat la ràpida actuació dels serveis d'emergències, aquests no han pogut fer res per salvar la vida de l'home, que ha mort. Els Mossos han informat el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Lleida i al Departament d’Empresa i Treball, d'aquest tràgic  fet, complint així amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.

Segon accident laboral mortal a Lleida en menys de 24 hores

Aquest accident laboral, que malauradament ha costat la vida a un home, és el segon que es registra a les comarques lleidatanes amb menys de 24 hores de diferència. El passat dimecres, 6 de juliol, els Mossos informaven que un treballador havia mort electrocutat en un supermercat de Mollerussa, després de patir una fatal caiguda.