Un home de 33 anys ha mort electrocutat a Cardona mentre complia amb la seva jornada laboral. El tràgic succés ha tingut lloc la tarda d'aquest dissabte, i es converteix en el tercer accident laboral mortal que es registra aquesta setmana a Catalunya. La víctima, que era electricista, es trobava duent a terme tasques pròpies del seu ofici a la via pública quan ha rebut una descàrrega elèctrica que li ha causat la mort. 

Els fets han ocorregut a les 15:46 hores de la tarda a l'avinguda del Rastrillo, al municipi de Cardona. L'individu era treballador de l'empresa UTE Lymet Melfosur, segons informa el mitjà NacióDigital, i estava treballant a la via pública penjat d'una cistella, realitzant les tasques de manteniment de la línia elèctrica. A tres quarts de quatre, l'home ha patit una fatal descàrrega elèctrica, la qual li ha provocat la mort. Els Mossos d'Esquadra han confirmat l'incident i han obert una investigació per esclarir les circumstàncies d'aquest tràgic accident laboral que ha costat la vida a un treballador. 

Els sanitaris del SEM no han pogut salvar-li la vida

Diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra, així com una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques s'han desplaçat fins al punt on el treballador ha patit l'accident. Malauradament, i malgrat els esforços, els sanitaris no han pogut salvar la vida de l'home. Els agents dels Mossos han procedit a informar de la defunció al jutjat de guàrdia de Manresa, així com al Departament d'Empresa i Treball, complint amb el protocol establert en els casos d'accidents laborals mortals. 

Tercer accident laboral mortal de la setmana

Aquest incident és el tercer accident laboral amb víctima mortal que es registra a Catalunya en una mateixa setmana. El passat divendres, un operari va morir a la localitat de Juncosa (Garrigues) en quedar atrapat amb una biga mentre manipulava una màquina elevadora; un dia abans, el dijous, un altre treballador va morir electrocutat, després de patir una greu caiguda sobre un quadre elèctric mentre arreglava el sostre d'un supermercat.