Nou crim a Màlaga: un home ha estat assassinat a trets a l'interior d'un camió a plena llum del dia en una plaça de Torremolinos.

Assassinat a trets en un camió a Torremolinos

Un home ha mort aquest dilluns després de rebre diversos trets d'un altre individu a Torremolinos, un municipi de Màlaga aquest dilluns al matí. Els fets han passat poc abans de les 9:00 a la plaça del Buen Consejo, just davant del restaurant Maruja Limón.

Tot ha començat quan un home que es trobava a l'interior d'un camió de color groc aparcat al lloc dels fets, ha estat brutalment assassinat per un altre home, que l'ha matat a trets a plena llum del dia i amb els testimonis davant.

Intenten localitzar l'assassí

El presumpte autor dels fets ha fugit de la plaça i no ha estat identificat, però l'estan intentant localitzar per detenir-lo, ja que es podria enfrontar a sancions econòmiques molt elevades i penes de presó per la mort d'aquest individu.

Alertats pels testimonis, fins al lloc dels fets s'han desplaçat diverses unitats del Cos Nacional de Policia, en concret agents de la Policia Científica i de la Policia Judicial, que han inspeccionat la plaça i els seus voltants i han acordonat la zona per a procedir l'aixecament del cadàver

Agent Policia Nacional / Europa Press

Un camioner assassinat a trets a plena llum del dia a Torremolinos (Màlaga) / Europa Press

Investigació oberta

Els agents han obert una investigació i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets. De moment, s'estan centrant a identificar i localitzar el presumpte autor dels fets i saber els motius pels quals hauria assassinat al camioner.

Crim de Roses

Aquest no ha estat l'únic crim registrat en els últims dies i, de fet, la setmana passada, es va produir un assassinat a Roses (Alt Empordà): un home va aparèixer mort al maleter del seu cotxe amb signes evidents de violència. Ja hi ha dos detinguts, un d'ells està a la presó de manera preventiva i el cas està sota secret de sumari.