Un home de 75 anys, J.S.L., ha mort aquest dissabte en un accident a la Ràpita (Montsià), municipi on a més residia. El sinistre va produir-se aquest divendres a la tarda, quan el seu turisme va impactar frontalment amb un camió a la carretera N-340, a l'altura del punt quilomètric 1.073,7. Els Mossos d'Esquadra, que van desplaçar-se fins al lloc dels fets amb cinc patrulles, van rebre l'avís a les 14.20 hores. També han obert una investigació per esclarir les causes de la col·lisió entre els vehicles.

Arran de la incidència d'aquest divendres a la tarda, es van activar les citades patrulles de la policia catalana, tres dotacions de Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies i un helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Els facultatius van atendre'l en un primer moment, atès que va resultar ferit crític a l'accident, i poc després va ser traslladat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, on ha perdut la vida aquest dissabte. 

Afectacions a l'N-340 a la Ràpita després de l'accident

El sinistre va provocar afectacions viàries a l'N-340 a la Ràpita i voltants. Tot i que no va ser necessari fer desviaments, a partir de les 17.05 hores de divendres es va habilitar un pas alternatiu. Finalment la situació va quedar normalitzada uns tres quarts d'hora després, aproximadament, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

Segons dades provisionals, amb aquesta víctima són disset les persones que han mort en accidents de trànsit a la xarxa interurbana de Catalunya des de principi d'any. A més, a diferència del xoc entre un cotxe de la Guàrdia Urbana de Barcelona i un motorista a la capital catalana, on aquest últim va resultar ferit greu i va morir dies després, al no haver passat més de 24 hores es comptabilitza com un decés provocat per un sinistre a la carretera.