Un home de 35 anys ha mort en precipitar-se per un balcó mentre fugia dels agents de la Policia Nacional, acusat d’haver maltractat la seva parella. L’incident ha tingut lloc aquest dilluns a la nit a la localitat valenciana d’Alaquàs després que una dona alertés als serveis d’emergència d’un possible cas de violència de gènere.

Cau al buit mentre fugia de la policia

Segons ha avançat el diari Levante-EMV, la Policia Nacional ha rebut anit una trucada avisant que una dona havia estat maltractada per la seva parella en un pis d’Alaquàs. Una patrulla es va desplaçar immediatament fins al lloc dels fets, i van trobar a l’interior del domicili a la víctima i al presumpte agressor. Aquest, en veure la policia, va intentar fugir sortint per una de les finestres, amb la mala sort de relliscar-se quan intentava escalar pel balcó, caient al buit i morint en l’acte.

La Policia Judicial de la comissaria de Xirivella s’ha posat al cap de les investigacions que pretenen aclarir les circumstàncies de l’incident. I és que des de l’entorn del mort asseguren que, quan va arribar la policia, l’home estava només amb un amic. El seu cos ha estat traslladat a l’Institut de Medicina Legal de València per practicar-li l’autòpsia, mentre els agents estan prenent declaració als familiars de la víctima, així com als veïns de l’edifici on han ocorregut els fets.

Mata la parella davant dels fills a Pontevedra

El passat diumenge la Guàrdia Civil va trobar el cos d’una dona de 44 anys  amb signes de violència a l’entrada del seu domicili a Baiona, Pontevedra. La víctima presentava un traumatisme cranial fruit d’haver rebut un fort cop amb un objecte contundent. Els investigadors van detenir la seva exparella després que un dels veïns del barri assegurés haver-lo vist pels voltants del pis on vivia la víctima poc abans de trobar el cos.

Segons les investigacions, l’home hauria assassinat la seva exdona davant dels fills de 7 i 9 anys, i després va fugir amb ells, portant-los a casa dels avis paterns abans de continuar cap a Ourense, on residia des que es va separar de la víctima. La investigació del cas continua oberta mentre la policia busca l’arma homicida.