Accident mortal a Blanes (Selva). Una dona de 47 anys ha perdut la vida aquest dimarts al matí en ser atropellada per un autobús a la ciutat gironina. Els fets han succeït cap a les onze en una zona industrial, molt a prop de l'estació de tren de la localitat. En aquests moments es desconeixen les causes del sinistre i la Policia Local ha obert una investigació per esclarir què ha passat i perquè el conductor del vehicle no ha pogut frenar abans que la víctima quedés atrapada sota l'autocar.

Diverses dotacions dels Bombers de la Generalitat i de la Policia Local de Blanes s'han traslladat fins al lloc, en rebre l'avís de l'atropellament. Els bombers han hagut de treure la dona de sota de l'autobús, on havia quedat atrapada. El conductor no ha pogut evitar la víctima i l'ha atropellat. Tanmateix, encara no es coneixen les causes del sinistre. A més, l'home ha donat negatiu tant al test de substàncies estupefaents com al d'alcoholèmia que li han practicat els agents en arribar a l'escenari de l'accident. Les primeres indagacions indiquen que tampoc ha estat conseqüència d'un excés de velocitat.

Incendi en un autobús de Blanes

Fa poc més de dos mesos, es produïa un altre incident relacionat amb la xarxa d'autobusos de Blanes. Un dels vehicles va començar a cremar i va quedar reduït al seu esquelet més primitiu. Afortunadament, en aquell moment, no portava passatgers a dins i no van haver-se de lamentar persones ferides. No obstant això, l'incendi sí que va provocar molèsties veïnals en un edifici proper a la zona comercial del Pla Parcial Costa Brava del municipi, on van evacuar dinou residents del bloc de pisos per la gran columna de fum que cobria els habitatges. Amb la mort de la dona de 47 anys per un atropellament, aquest és el segon incident de gravetat conegut els darrers mesos als autobusos de la localitat més poblada de la comarca de la Selva.