Un home va morir tràgicament aquest dissabte a Vigo en caure pel balcó de casa seva quan estava col·locant els llums de Nadal. Els fets van tenir lloc pocs minuts abans de les set de la tarda al número 50 del Camiño da Valada, a la parròquia de Valladares de la ciutat gallega. La víctima, un home de 67 anys, hauria patit una caiguda en perdre l'equilibri i s’hauria precipitat des d’una altura aproximada de quatre metres.

Fins al lloc dels fets es van desplaçar efectius sanitaris i una patrulla de la Policia Local de Vigo que ja estava per la zona. Quan van arribar es van trobar la víctima estesa a terra i envoltada de sang. Pel que sembla, l’home estava col·locant la decoració i els llums de Nadal a la cornisa d’una casa unifamiliar sense prendre les mesures adequades de seguretat, tenint en compte que el balcó no tenia barana. Estava pujat a una banqueta i hauria perdut l'equilibri, precipitant-se a terra i donant-se un fort cop al cap, que li hauria provocat les greus ferides que li van acabar costant la vida.

casa valladares
Imatge de la casa on l'home ha caigut mentre posava els llums de Nadal. / Foto: Google Maps

La policia estava per la zona perquè s’havien sentit trets en una zona propera

La patrulla de la Policia Local de Vigo va arribar ràpidament al lloc de l’accident, encara que es troba en una parròquia allunyada del municipi, perquè ja estava en aquest nucli de població. Segons explica el diari Faro de Vigo, havia anat a Valladares en rebre un avís que s’havien sentit fins a set trets a la zona de Sobreira, a pocs quilòmetres d’on es va produir la caiguda mortal. No obstant això, quan els policies hi van arribar no van trobar ningú ni van veure res sospitós. De fet, no és la primera vegada que se senten trets en aquell mateix punt, però encara no s’ha descobert quin és el seu origen.