Un bebè de pocs mesos d'edat ha mort aquest matí en una llar d'infants al barri madrileny de San Diego, al districte del Puente de Vallecas.

Mor un bebè en una llar d'infants de Madrid

La policia investiga les causes de la mort d'un bebè de menys d'un any aquest matí en una llar d'infants.

Segons la investigació, el nadó ha deixat de respirar de forma sobtada i no tenia pols.

Els responsables de la guarderia 'El Puentecito', ubicada al carrer Bustos, han trucat als serveis d'emergències en detectar la parada cardíaca del nen.

Bebé muerto Vallecas / Europa Press

Mor un bebè de forma sobtada en una llar d'infants a Vallecas, Madrid. S'investiguen les causes i circumstàncies / Europa Press

Al lloc dels fets s'han traslladat sis ambulàncies del Samur-Protecció Civil. Els sanitaris han realitzat les maniobres de reanimació cardiopulmonar durant diversos minuts, sense èxit, i només han pogut certificar la mort del bebè.

S'investiguen les causes: mort sobtada

Per la seva banda, psicòlegs de Samur han atès tant al pare del nadó mort com a la responsable de centre infantil per un possible atac d'ansietat després del succés, han indicat a Europa Press fonts veïnals.

Al lloc s'han concentrat molt nerviosos gran quantitat de progenitors per recollir els seus fills.

La Policia Nacional i Municipal de Madrid també s'han desplaçat a la llar d'infants i ara investiguen les circumstàncies i possibles causes de la mort del nen. La principal hipòtesi és una mort sobtada.

Bebé muerte Vallecas / Europa Press

Diversos pares de la guarderia han anat a recollir els seus fills després del tràgic incident / Europa Press

La mort sobtada és una afecció poc comú que comença amb una arrítmia cardíaca anomenada fibril·lació ventricular, que provoca que el cor perdi la seva capacitat de contreure's de forma organitzada i deixi de bategar.

Les víctimes que ho pateixen perden el pols i en pocs segons el coneixement i la capacitat de respirar. Si no es rep atenció immediata, la conseqüència és la mort en pocs minuts.