Una bebè de 14 mesos ha mort aquest dissabte després de precipitar-se des d'una cinquena planta en un habitatge ubicat a Màlaga capital, després que suposadament cedís la reixa de la finestra de la cuina.

Mor una bebè en caure des d'un cinquè pis

L'esdeveniment va ocórrer aquest divendres sobre les 22:00 hores i, segons han confirmat fonts policials, la mare estava netejant la finestra de la cuina, la petita hi estava recolzada i va caure, relata Efe.

Els estenedors de les plantes inferiors van esmorteir la caiguda i la menor va ingressar a l'hospital en estat molt greu. Desafortunadament aquest dissabte ha mort.

Policia Nacional / EFE

Policia Nacional / EFE

Segons Diario Sur, la dona havia rebut la visita d'uns amics. Ella va indicar al centre hospitalari que acostuma a posar la menor a la cuina mirant per la finestra, ja que està equipada amb reixes i a la petita li agrada mirar cap a una parc que hi ha a la zona.

El grup d'homicidis investiga els fets

El grup d'homicidis de la Policia Nacional de Màlaga ha obert una investigació per aclarir l'ocorregut. Els agents investiguen si la reixa de la finestra ha cedit i en quines circumstàncies.