La nena, d'any i mig d'edat, que aquest dimecres ha caigut des d'un primer pis al carrer Maestro Tellería del districte saragossà d'Oliver, ha mort a última hora del matí d'aquest dijous a l'Hospital Materno-Infantil de la capital aragonesa, on estava ingressada amb pronòstic molt greu.

Una patrulla va presenciar la caiguda

Fonts de la Direcció Superior d'Aragó han informat a Europa Press de què els fets que van ocórrer a les 19.00 hores d'aquest dimecres al carrer indicat. Una patrulla de la Policia Local de Saragossa va veure caure a la nena però no va poder intervenir en trobar-se en la via pública un gran nombre de persones.

Els agents van donar avís a la Policia Nacional, que va trobar la nena i els seus pares a l'Hospital Materno-Infantil. Allà s'han personat nombrosos familiars de la nena, per la qual cosa una patrulla de la Unitat de Prevenció i Reacció (UPR) va haver de sol·licitar-los que es dispersessin.

Mor un home ofegat en una platja de Torredembarra

Un home de 75 anys d'edat i de nacionalitat espanyola ha mort aquest migdia mentre es banyava a la platja dels Muntanyans de Torredembarra.

L'avís al telèfon d'emergències 112 s'ha rebut a les 13:26 hores informant que un home es trobava inconscient fora de l'aigua i que el servei de socorrisme l'estava reanimant. Al lloc s'han desplaçat tres unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) per continuar amb les maniobres de reanimació, encara que finalment han resultat infructuoses.