Un noi de 23 anys ha mort després de ser apunyalat al mig del carrer a Getxo aquest dissabte a la nit. Els fets van tenir lloc poc abans de dos quarts de dotze als voltants de la plaça Satistegi, al barri d'Algorta, en una zona de bars molt concorreguda durant les nits dels caps de setmana. Per causes que ara mateix s'investiguen, un grup de menors es va barallar amb la víctima al parc de Los Chopos i el va atacar. El noi va intentar escapar, segons detalla El Correo, però va entrebancar-se i va caure a terra. En aquest moment, un dels implicats en l'enfrontament el va apunyalar diverses vegades.

Testimonis dels fets van alertar els serveis d'emergències i efectius sanitaris van traslladar el jove en ambulància fins a l'hospital de Cruces de Barakaldo, on ha acabat morint hores després, ja de matinada, a causa de la gravetat de les ferides que tenia. Per la seva banda, l'Ertzaintza ha obert una investigació dels fets i poc després de l'apunyalament ja va poder detenir cinc menors d'edat, tres nois i dues noies, relacionats amb l'agressió mortal als voltants de l'estació de metro d'Algorta. Una de les detingudes duia diverses armes blanques a la bossa de mà quan la van escorcollar. A més, en una paperera propera, els agents també van trobar dos ganivets plens de sang amb els quals, presumptament, van cometre el crim.

Preocupació a Getxo pel crim

El crim i, sobretot el fet que hagi estat comès per uns menors que sortien de festa armats amb navalles, ha deixat preocupats els veïns de Getxo, que apunten que en els darrers temps s'ha incrementat la delinqüència al municipi, sobretot al barri d'Algorta on s'han produït els fets. L'alcaldessa, Amaia Agirre, ha lamentat la mor del jove, ha enviat el seu condol als seus amics i familiars i ha afirmat que Getxo "no tolera aquest tipus de comportaments". "Som un poble pacífic i plural", ha apuntat.