Enèsim apunyalament de la darrera setmana a Lleida. Un home d'ètnia gitana ha estat ferit molt greu aquest diumenge de matinada en el context d'una baralla a la plaça Josep Solans, segons ha pogut saber ElCaso.cat. El presumpte agressor, un altre home d'origen subsaharià, ha estat detingut pels Mossos d'Esquadra, acusat d'un delicte de temptativa d'homicidi en haver ferit amb un ganivet el seu contrincant, que ha hagut d'ingressar a l'Hospital Arnau de Vilanova

Cap a la una de la matinada, els serveis d'emergències han rebut un avís sobre una baralla entre dos homes que havia escalat fins al punt que un d'ells havia tret un ganivet i havia aconseguit apunyalar-ne l'altre. Des del 112 s'han activat patrulles dels Mossos i ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Quan han arribat, els efectius han trobat el ferit al mig de la plaça sagnant profusament d'una ferida al costat dret de l'abdomen, segons ha pogut saber aquest mitjà. Al lloc encara hi era el presumpte agressor amb l'arma blanca amb la qual ha apunyalat la víctima, i els agents l'han detingut in situ

Pel que fa a l'home ferit, després de taponar la ferida i estabilitzar-lo, l'han evacuat a l'Arnau Vilanova de Lleida, on ha quedat ingressat amb pronòstic greu. La policia catalana té la investigació oberta per aclarir els motius i les circumstàncies en les quals s'ha originat la trifulga que ha deixat un nou ferit per arma blanca a la capital del Segrià. 

Se succeeixen els apunyalaments a Lleida 

Aquest divendres, la Guàrdia Urbana de Lleida va detenir un home de 33 anys per haver-ne apunyalat un altre de 28 al carrer República de Paraguai, a plena llum del dia. Eren dos quarts de quatre de la tarda, i els dos homes es van barallar, primer a crits, i després amb un ganivet pel mig. El més jove va acabar ingressat a l'hospital amb una greu ferida per arma blanca al pit. A principis de setmana, un home serbi va aparèixer molt malferit a les portes d'Urgències amb diversos talls a les cames i als braços. Els Mossos d'Esquadra estan investigant per identificar i detenir els autors. 

Per altra banda, fa just una setmana que un home de 34 anys va agafar una ampolla trencada i va ferir un jove de 26 al coll, en una discoteca de l'avinguda Alcalde Porqueres de la ciutat. L'agressor va ser detingut i el ferit, ingressat, estable, a l'Hospital Arnau de Vilanova. I, dissabte, al barri de la Mariola, un grup de persones d'ètnica gitana van atacar i ferir greument un home d'origen magrebí, segons va avançar ElCaso.cat. La víctima va haver d'ingressar també a l'Arnau de Vilanova de Lleida amb una ferida per arma blanca a l'abdomen.