Una companyia d'assegurances ha indemnitzat la dona i l'amant d'un home que va morir en un accident de trànsit a Itàlia. La companyia ha reconegut els mateixos drets per ambdues dones després d'acreditar que la víctima mantenia una doble vida. Es tracta d'una decisió sorprenent que obre una via per a altres reclamacions similars en un futur.

L'amant es va fer càrrec del cos

Feia tres anys que l'home de 39 anys estava casat i residia a Torí. El matrimoni tenia un fill en comú. Al seu torn el mort mantenia una relació extramatrimonial amb una altra dona amb qui també compartia un apartament llogat.

El protagonista va morir el 2020 quan es va accidentar amb la seva furgoneta en una autopista mentre viatjava per motius de feina, relata The Post Internazionale.

Carabinieros / Reuters

Carabinieros / Reuters

Després de la mort la policia va provar de localitzar la família, però com que la dona era de viatge va ser l'amant la que es va fer càrrec del cos.

Ambdues van sol·licitar una compensació econòmica

Segons les mateixes fonts, la dona del mort solia marxar de la ciutat per motius laborals i l'home aprofitava per mudar-se a l'apartament de l'amant.

Ambdues desconeixien la doble vida del mort i la veritat va sortir a la llum amb el seu traspàs. Quan l'esposa va tornar a la ciutat es va assabentar del fatal accident i va ser llavors quan es va trobar per primera vegada amb l'amant. De dol. Ambdues van sol·licitar una compensació econòmica a la companyia d'assegurances.

L'amant va fer valer els seus drets com a pròxima al mort: "Estava vinculada a aquest home amb l'esperança de poder tenir una vida comuna. Hi havia una intensitat real en els sentiments, convivien", va defensar el seu advocat, Gino Arnone, citat pel diari Stampa

L'home havia ajudat la seva amant a pagar el lloguer d'un apartament a Parella. La fórmula era, segons The Post Internazionale: "Tres dies amb mi, quatre amb la família," va explicar de forma anònima l'amant al diari, que no ha publicat la quantia de la indemnització. El que sí que es sap és que la indemnització no es va repartir entre les dues implicades; va duplicar-se.