Estrany decés aquest dimecres a Balaguer (Noguera). Una dona de 38 anys ha aparegut morta amb un ganivet clavat a l'estómac al llit de casa seva, al carrer Noguera Pallaresa, número 22. La seva parella, que no s'havia adonat de res fins a aquest matí, ha trucat a emergències. L'avís ha estat rebut a les 7.47 hores. Segons ha avançat l'ACN, l'home ha explicat els agents de la policia catalana que quan s'ha despertat, l'ha vist sobre el matalàs amb el punyal travessant-li la panxa. L'individu també ha assegurat que algun dia ella li havia expressat la seva intenció de treure's la vida, precisament d'aquesta manera.

Els Mossos d'Esquadra investiguen en aquests moments la mort de la dona que ha aparegut en aquestes estranyes circumstàncies a la seva residència de Balaguer. De moment no hi ha cap detingut i caldrà esperar el resultat de l'autòpsia per saber les causes del decés. No obstant això, no es descarta que hagi estat un suïcidi, com planteja la seva parella, ni un crim. En qualsevol cas, com explica l'agència citada, la ferida podria no ser compatible o no correspondre a la mort.

Ganivets a Balaguer per Cap d'Any

Tot i que en el cas de la dona de 38 anys morta encara no s'ha esbrinat si es tractaria d'un suïcidi o un crim realitzat per un tercer, la ciutat de Balaguer va patir també un altre incident amb ganivets només començar el 2023. La policia catalana va detenir quatre persones, dos menors i dos majors d'entre 18 i 24 anys, que van apunyalar un jove de 28 anys a la zona de pubs del municipi la matinada del 31 de desembre. Va necessitar atenció mèdica i va ingressar el mateix dia de Cap d'Any a l'Hospital Universitari Arnau Vilanova de Lleida (Segrià). Tot apuntava que els fets van produir-se durant una baralla després de les copes al passeig Estació. Tanmateix, la mort de la dona aquest dimecres, suposadament pel ganivet, és un misteri en aquests moments, més si es descobreix que la ferida no és realment la causa per la qual ha perdut la vida.