Quatre detinguts aquest dimecres a la tarda per l'apunyalament d'un jove a la zona de pubs de Balaguer (Noguera) la matinada del 31 de desembre. Els arrestats pels Mossos d'Esquadra són dos menors d'edat i dos majors, que segons han explicat fonts policials a ElCaso.cat, tenen 18 i 24 anys, respectivament. Els quatre van agredir presumptament el noi de 28 anys amb una arma blanca diverses vegades en diferents parts del cos. Va necessitar atenció mèdica i va ingressar el mateix dia de Cap d'Any a l'Hospital Universitari Arnau Vilanova de Lleida (Segrià) en estat greu. Tot i que no es temia per la seva vida. Els fets van produir-se al voltant de l'una de la matinada durant una baralla després d'unes copes a l'àrea d'oci nocturn que hi ha al passeig de l'Estació de la ciutat. 

El noi, en arribar a l'hospital, presentava ferides al coll, l'esquena i el tors. Un company del jove, que es trobava al lloc en aquells moments, també va ser apunyalat i va resultar afectat a conseqüència dels cops que li van propinar els quatre arrestats. Els Mossos d'Esquadra acusen els suposats agressors d'un delicte de temptativa d'homicidi. La policia catalana va obrir una investigació l'últim dia del 2022, un cop van tenir coneixement dels fets. L'objectiu era identificar els assaltants, que van ser enxampats aquest dimecres a la tarda. 

Una baralla en una zona d'oci nocturn

Segons han explicat fonts policials a aquest mitjà, les motivacions de l'atac als dos joves -recordem: un d'ells greu i hospitalitzat- la matinada d'aquest 31 de desembre del 2022 serien fruit d'una baralla a la zona de pubs de Balaguer. No obstant això, tot i semblar una discussió que va anar a més després de beure i gaudir de la nit, la policia catalana ha obert una investigació per conèixer què podria haver-hi al darrere d'aquest enfrontament. Encara que tot apunta a un xoc entre joves. Els quatre arrestats, els dos menors i els dos majors de 18 i 24 anys, passaran aquest dijous a disposició judicial.