Un noi de 19 anys ha mort ofegat mentre estava intentant rescatar la seva sogra al riu Segre, a l'altura de Balaguer (Noguera).  La dona ha quedat il·lesa, però el jove va desaparèixer a l'aigua i, després d'hores buscant-lo, han trobat el seu cadàver.

Els fets han passat aquest dimarts a la tarda als afores de Balaguer. De cop i volta, una dona va començar a tenir problemes a l'aigua i va ser llavors quan Miguel C. de 19 anys, de nacionalitat colombiana i veí de Balaguer, es va llençar a l'aigua per rescatar-la, segons explica el Diari Segre.

Bombers Generalitat / Carles Palacio

Un noi de 19 anys mor mentre intentava rescatar la seva sogra al riu Segre a l'altura de Balaguer (Noguera) / Carles Palacio

El jove de 19 anys mor intentant ajudar la seva sogra a Balaguer

La sogra de la víctima va poder sortir del riu, però el jove de 19 va ser arrossegat pel corrent. Immediatament, van alertar a Emergències 112, que va rebre l'avís a les 18:16. Els testimonis de la zona explicaven que el noi havia entrat a l'aigua per ajudar una dona, però que havia desaparegut.

Els Bombers de la Generalitat el van buscar a la zona on va desaparèixer

Els Mossos d'Esquadra i els Bombers de la Generalitat es van desplaçar fins  al lloc dels fets amb un dispositiu de recerca amb onze dotacions terrestres, entre les quals hi havia personal subaquàtic del GRAE (Grup d’Actuacions Especials), i un helicòpter de suport que ha sobrevolat el llarg del tram fluvial, a uns 600 metres al nord del Pont de Ferro de Balaguer.

La dona va poder sortir de l'aigua i va rebre l'alta in situ

La dona va poder sortir de l'aigua i va ser atesa pels sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que li van donar l'alta al moment. Al lloc, també han treballat efectius de la Policia Local i quatre unitats del SEM amb suport psicològic.

El cadàver està a l'espera de ser identificat

El cadàver ha estat trobat a dos metres i mig de profunditat i està a l'espera de ser identificat, però els investigadors donen per fet que es tracta del desaparegut, ja que el cos ha estat trobat a pocs metres d'on va ser vist per última vegada. Els Mossos d'Esquadra obriran una investigació per esbrinar més detalls d'aquest tràgic succés.