La Guàrdia Civil ha detingut un menor que ha incendiat la porta d'entrada de la comissaria d'Isla Cristina, a Huelva. L'incident no ha causat danys humans, tan sols materials, i s'ha resolt satisfactòriament, ja que els agents del cos de seguretat han localitzat el presumpte autor dels fets i l'han detingut poc després que succeïssin. La Fiscalia de Menors de Sevilla ja té tota la informació del cas, i el menor i autor dels fets està pendent de passar a disposició judicial

Els fets han tingut lloc el migdia d'aquest dissabte, 2 de juliol, a les dependències policials que la Guàrdia Civil té a la ciutat costanera d'Isla Cristina (Huelva). A prop de les 12 del migdia, un menor, de qui no ha transcendit més informació, com la seva edat, s'ha apropat a la comissaria situada en el número 2 del carrer Baja, a Isla Cristina, amb líquid inflamable. El sospitós, llavors, ha llançat l'esmentat líquid a la porta d'entrada del recinte i li ha calat foc, iniciant així un incendi.

Les càmeres han advertit l'incendi

Un dels agents de la Guàrdia Civil que es trobava de guàrdia a la comissaria ha advertit a partir de les càmeres de seguretat l'inici del foc, per la qual cosa ha sortit a apagar les flames i a investigar els fets. Després de realitzar una inspecció ocular, ha localitzat una persona sospitosa molt propera al foc, i s'ha apropat per interrogar-lo sobre el mateix. La persona sospitosa era el menor que, minuts abans, havia iniciat el foc amb líquid inflamable. En ser preguntat pel succeït, el menor no ha dubtat i ha admès els fets pràcticament a l'instant. El succés no ha causat ferits, tan sols alguns danys físics a l'entrada de la caserna policial.

Menor Incendio Cuartel Guardia Civil isla Cristina Huelva
El menor ha llançat líquid inflamable a l'entrada del quartell de la Guàrdia Civil i ha calat foc. / Foto: Google

El menor està pendent de passar a disposició judicial

Un cop el noi ha confessat ser l'autor de l'incendi, l'agent de la Benemèrita ha procedit a la detenció del noi, i ha posat en coneixement dels fets els seus tutors legals, així com la Fiscalia de Menors de la província de Sevilla, tot i que es desconeix de quins delictes se l'acusa. Ara, el menor està pendent de passar a disposició judicial.