Set persones apunyalen i donen una pallissa en grup a un menor de 17 anys a Ceuta, on estava de vacances i al qual van intentar robar la bossa a la platja de la Ribera.

Apunyalament i pallissa en grup a un menor

Segons van informar fonts policials, els fets van tenir lloc diumenge passat de matinada, quan la víctima, original de València, es trobava amb un amic a la platja de la Ribera de Ceuta, on estava de vacances.

De sobte, un grup de set persones es va apropar amb intenció de robar-li una bossa en la qual portava les pertinences. E

l jove, de 17 anys, es va negar, i va ser llavors quan els set implicats van començar a apallissar-lo fortament per tot el cos i amb especial èmfasi a la cara.

També el van apunyalar a l'abdomen, provocant-li una greu ferida interna.

De vacances a Ceuta: robatori amb violència

El menor va ser traslladat immediatament a l'Hospital Universitari de Ceuta, on va haver de ser operat d'urgència a l'estómac a causa de la ganivetada rebuda.

Continua ingressat en el mateix centre sanitari, en espera de ser interrogat per la Policia Nacional, que ha obert una investigació per aclarir els fets.

Policia Nacional / EFE

Policia Nacional / EFE

Fonts de la família del jove han indicat que el menor es troba estable dins de la gravetat de les lesions i el dany, tant físic com moral, que suposa el succeït.

Set persones contra un noi de 17 anys

L'Associació Ceutina d'Estudiants, "horroritzada" com tota la població de Ceuta pel "nivell extrem d'inseguretat" a la ciutat, ha convocat una manifestació per la seguretat de Ceuta davant la Delegació del Govern aquest dijous dia 29 a les set de la tarda.

Platja Ribera Ceuta / Wikimedia

Platja de la Ribera en Ceuta / Wikimedia

Segons un comunicat de l'organització, l'apunyalament al menor va tenir com a protagonistes a un grup d'"immigrants il·legals", el que és per a l'associació "la gota que fa vessar el vas de la paciència de la ciutadania".

Inseguretat a Ceuta

Subratllen que "tant el Govern de la Ciutat Autònoma com la Delegació del Govern han abandonat els veïns de Ceuta, permetent que tota mena de malfactors deambulin pel carrer increpant, agredint i causant infinitat de problemes".

Ajuntament de Ceuta / Wikimedia

Ajuntament de Ceuta / Wikimedia

Per la seva part, el partit Vox Ceuta ha exigit en un comunicat a la Delegació del Govern i a l'Executiu ceutí que adopti "mesures contundents" per restablir la seguretat als carrers de la ciutat i que no es repeteixin esdeveniments com el d'aquesta matinada.

El president del partit ultradretà, Juan Sergio Redondo, es pregunta què és el que estan fent les autoritats per solucionar "aquesta situació totalment insostenible".