Un menor de 17 anys està ingressat a l'hospital amb un pronòstic molt greu després de ser brutalment atacat en una agressió entre bandes juvenils. La víctima anava acompanyada d'un amic quan ha estat brutalment atacat per un grup de set persones, que han fugit del lloc dels fets després d'intentar-lo matar.

Els fets han passat aquest diumenge cap a la 1:00 al carrer Antonio Salvador, situat al districte d'Usera de Madrid. Tot ha començat quan la víctima, un adolescent de 17 anys d'origen sud-americà, estava acompanyant d'un amic, un nen de 15 anys natural de Bolívia. De cop i volta, sense dirigir-li la paraula, un grup de set nois li han clavat dues punyalades: una al pit i una altra a la clavícula.

La víctima està ingressada a l'hospital amb un pronòstic molt greu

Quan els testimonis han vist la brutal agressió, immediatament han alertat a Emergències 112 i els policies i els sanitaris s'han desplaçat fins al lloc dels fets per ajudar la víctima, que ha estat traslladada a l'hospital amb un pronòstic molt greu: actualment, continua ingressat debatent-se entre la vida i la mort.

Enfrontaments entre els Trinitarios i els Dominican Don't Play

Es tracta d'un noi incident entre bandes juvenils, ja que, segons explica El Mundo, els presumptes autors dels fets van explicar que l'havien atacat perquè "era trini", és a dir, que la víctima era membre de la banda dels Trinitarios, que estan enfrontats amb els Dominican Don't Play.

"Samur-Protecció civil atén un jove de 17 anys amb una ferida per arma blanca al tòrax. La Policia Nacional investiga els fets"

"Samur-Protecció civil atén un jove de 17 anys amb una ferida per arma blanca al tòrax. És intubat i traslladat ràpidament a l'hospital 12 de Octubre. L'agressió ha tingut lloc al carrer Antonio Salvador del barri d'Usera. La Policia Nacional investiga els fets", expliquen des d'Emergències Madrid en una piulada, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials.

Les bandes juvenils s'han convertit en una prioritat a erradicar a Madrid

La Policia Nacional ha obert una investigació per esbrinar més detalls i esclarir els fets, però tot apunta que es tracta d'un enfrontament entre bandes. Aquest tipus de successos, malauradament, cada vegada són més habituals a Madrid i s'han convertit en un dels punts prioritaris dels agents, ja que cometen crims amb molta violència i hi ha molts menors d'edat.

Les bandes juvenils assassinen el Jaime, un nen de 15 anys a Madrid

Les principals bandes criminals de Madrid són els Trinitarios i els Dominican Don't Play (DDP) que, tot i que estan enfrontats entre ells, tenen un modus operandi molt semblant i han protagonitzat assassinats, violacions, narcotràfic, tràfic d'armes i molts altres delictes que estan sent investigats. Un dels últims crims que van cometre va ser el del Jaime, un menor de 15 anys que va ser brutalment assassinat a cops de matxet al carret Atocha de Madrid.