El Samuel és un jove de 24 anys a qui han apallissat fins a la mort aquest dissabte a la Corunya. Els seus familiars asseguren que l'han assassinat per una confusió i que ell no havia fet res perquè el matessin.

Maten a Samuel Luiz Muñiz a la Corunya

Els fets han passat aquest dissabte a les 3:00 a l'avinguda de Buenos Aires de la Corunya quan, per causes que encara s'estan investigant, un grup de joves va començar a agredir a Samuel Luiz Muñiz fins que, finalment, el van matar.

La víctima treballava en un geriàtric

El Samuel treballava al geriàtric Padre Rubinos i els seus amics i familiars no s'expliquen què ha pogut passar, ja que asseguren que aquest jove de 24 anys era una persona molt tranquil·la i que no tenia mai problemes amb ningú, assegura el seu pare a La Voz de Galicia.

Apallissat fins a la mort per un grup de 10 persones

A més, ha aprofitat l'ocasió per explicar que pensa que han matat el seu fill per culpa d'una confusió i que "no ha fet absolutament res" perquè el matessin. Anava acompanyat de tres amigues  quan, de cop i volta, un grup de 10 persones el van començar a agredir fins que van veure que pràcticament no es podia moure ni respirar.

Samuel / Facebbok

Han matat a Samuel Luiz Muñiz a la Corunya / Facebook

Podria ser un crim homòfob

Va ser en aquest moment quan els agressors van fugir del lloc dels fets i va arribar l'ambulància. Durant dues hores el van intentar salvar, però al final, va morir d'un atac de cor mentre l'estaven traslladant a l'hospital. La Policia Nacional està investigant el cas, ja que no queda del tot clar els motius de l'agressió, pensen que es podria tractar d'un crim homòfob, però no descarten cap hipòtesi.

Pensen que l'han matat per equivocació

Sigui com sigui, la família del Samuel pensa que ha estat tot un mal entès i que l'han matat per una confusió i, encara que de moment no han fet cap detenció, ja estan tots els presumptes agressors identificats. La investigació continua oberta i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.