Assassinen un nen de 16 anys a Ceuta: la víctima estava conduint una motocicleta quan, de cop i volta, li han pegat un tret al cap. Després de passar unes hores ingressat a l'hospital lluitant entre la vida i la mort, ha acabat morint i estan intentant esbrinar qui hi ha darrere d'aquest macabre assassinat.

Els fets han passat aquest dissabte a mitjanit al barri del Príncipe Alfonso de Ceuta. Per causes que encara s'estan investigant, un adolescent de 16 anys ha rebut un tret al cap mentre estava conduint una motocicleta. La víctima ha quedat greument ferida al mig de la carretera i un cotxe que circulava per la zona l'ha rescatat i l'ha portat fins a l'hospital.

Un nen de 16 anys mor després de rebre un tret al cap a Ceuta

Un cop al centre sanitari, l'han ingressat a l'UCI amb un pronòstic greu. Malgrat els esforços dels sanitaris, malauradament, no han pogut fer res per salvar-li la vida i ha acabat morint per culpa del tret que ha rebut al cap, segons expliquen fonts de l'Institut Nacional de Gestió Sanitària (INGESA).

Sense cap detenció per aquest macabre crim

La Policia Nacional ha obert una investigació per esbrinar més detalls d'aquest macabre assassinat i ha explicat que no es donarà més informació del cas "a causa de la gravetat dels fets i per poder esclarir què ha passat". De moment, no s'ha fet cap detenció i no han transcendit els motius d'aquest crim.

El menor ha estat brutalment atacat amb una arma de foc

Segons explica El Faro de Ceuta, la víctima no era el propietari de la moto que estava conduint i aquesta portava el casco de la moto quan ha estat brutalment atacat amb una arma de foc. Segons els testimonis, l'arma del crim seria una escopeta que, de moment, encara no ha estat localitzada. 

L'assassí ha confós a la víctima pel propietari de la moto

Els investigadors pensen que la persona que l'ha assassinat l'ha confós amb el propietari de la moto, una hipòtesi molt probable, però que no està 100% corroborada. Els agents també pensen que aquest crim està relacionat amb un altre tiroteig que hi va haver el divendres en una zona propera al lloc de l'assassinat, però totes les hipòtesis estan sobre la taula.

Un agent de la Policia Local de Ceuta a presó per matar la seva dona

Aquest no ha estat l'únic crim de les darreres setmanes a Ceuta. Recentment, un agent de la Policia Local d'aquesta ciutat va ingressar a presó de manera provisional i sense fiança, acusat d'haver matat a trets la seva dona a l'interior de casa seva, protagonitzant un nou assassinat masclista.