Els Mossos d’Esquadra estan investigant la mort d’un jove de 25 anys que ha estat apunyalat aquesta matinada a Figueres (Alt Empordà). L’autor ha aconseguit fugir del lloc dels fets, i la víctima ha estat traslladada a l’Hospital Doctor Josep Trueba de Girona on ha mort al cap d’unes hores a causa de les seves ferides.

Apunyalat en mig del carrer  

El crim ha ocorregut al voltant de dos quarts de quatre de la matinada d'aquest dissabte, quan els Mossos van rebre un avís de la Guàrdia Urbana segons s'havia produït un apunyalament al carrer Monturiol, en plena rambla de Figueres. Fins al lloc s'han desplaçat diverses dotacions policials i ambulàncies del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), que han evacuat la víctima, un noi d'origen magrebí, per traslladar-lo a l'hospital on ha ingressat en estat greu, amb punyalades pel cap i les extremitats. Malauradament, no ha sobreviscut a les ferides i el seu cos ha estat desplçat a l'Institut de Medicina Legal per practicar-li l'autòpsia.

El cas ha quedat en mans dels agents de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de Girona, els qui han obert una investigació i estan revisant les càmeres de vigilància de la zona per tal d'identificar i trobar l'autor de l'apunyalament mortal. Ahores d'ara, el cas es troba sota secret de les actuacions, i tampoc ha trascendit si han pogut trobar l'arma del crim, tot i que els testimonis han assegurat a l'ACN que podria tractar-se d'un ganivet d'una mida considerable

Troben un cos esquarterat a Barcelona

Fa uns dies va aparèixer a un contenidor de l’Eixample de Barcelona un cos humà esquarterat i amagat dintre d’una maleta. La troballa va tenir lloc dimarts passat en l’encreuament entre l’avinguda de Roma i el carrer Casanova de la capital catalana. Un drapaire va trobar la maleta dintre d’un contenidor de rebuig i en obrir-lo va descobrir a l’interior el tors d’una personaNomés es va trobar aquesta part del cos, però, tot i que els Mossos van revisar tots els altres contenidors de la zona buscant més restes. La investigació continua en curs per poder identificar la víctima i esbrinar què va succeir perquè acabés morint d'aquesta manera tan macabra.