Surten a la llum nous detalls del crim del Paco, un avi de 83 anys que van assassinar d'un cop al cap a Almeria. Ningú s'explica qui l'ha pogut matar, ja que les seves filles asseguren que no tenia cap problema amb ningú i que tenia poca vida social.

 Francisco López Sánchez va desaparèixer a  Santa Maria del Águila

Els fets van començar el 2 de desembre quan Francisco López Sánchez, conegut popularment com a Paco, de 83 anys, va desaparèixer en estranyes circumstàncies a Santa Maria del Águila, un municipi a prop d'Almeria.

La pista se li va perdre quan una de les seves filles li va trucar. Segons explica ElConfidencial, ella no va notar res que li fes aixecar cap mena de sospita i el Paco li va dir que en poca estona tornaria a casa, però no ho va fer i, de cop i volta, el seu mòbil va deixar de donar senyal.

Les filles van descartar una desaparició voluntària des del primer moment

Des del primer moment, les seves dues filles van pensar que el Paco no havia desaparegut de manera voluntària i que li havia passat alguna cosa. Immediatament, es van organitzar batudes per aconseguir trobar-lo a les zones properes d'on havia estat vist per última vegada.

Després de 20 dies desaparegut, la pitjor de les hipòtesis es va acabar complint. Els policies van trobar el seu cadàver en una carretera entre Almerimar i Tierra de Almería, a set quilòmetres d'on va ser vist per última vegada. Per si no fos poc, el seu cadàver tenia signes evidents d'haver patit una mort violenta.

El Paco no tenia problemes amb ningú

Als seus amics i familiars no els ha agafat per sorpresa el fet que l'hagin trobat mort, ja que tot i la seva avançada edat, el Paco no tenia cap problema de salut ni havia fet cap moviment al seu compte bancari. El que sí que els ha sorprès ha estat que l'hagin assassinat, ja que aquest avi de 83 anys, aparentment, no tenia problemes amb ningú.

Policía Nacional / EFE

La Policia Nacional investiga qui va assassinar el Paco, un home de 83 anys que va desaparèixer en estranyes circumstàncies a Almeria fa més de 20 dies / EFE

Investigació en mans de la Policia Nacional i crim sota secret de sumari

La investigació continua oberta, en mans de la Policia Nacional, que està intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets. De moment, no hi ha cap persona detinguda. El responsable o responsables dels fets es podrien enfrontar a penes de presó i a sancions econòmiques molt elevades per un delicte d'homicidi o d'assassinat.

El crim està sota secret de sumari per saber com més aviat millor qui i per què va assassinar el Paco. Qualsevol persona que pugui aportar alguna pista a la investigació, que immediatament es posi en contacte amb la Policia.