Una baralla al barri de San Jerónimo, a Sevilla, amb una vintena de persones implicades, acaba amb l'apunyalament mortal d'un home de 50 anys.

Maten un home en una baralla al carrer

Un home de 50 anys va morir aquest dijous a Sevilla després de rebre almenys una punyalada durant una baralla entre diverses persones al carrer Mejillón, al barri de San Jerónimo, al nord de la capital andalusa.

Fonts policials han informat que a dos quarts de set de la tarda d'aquest dijous es van rebre diverses trucades que alertaven d'una baralla entre una vintena de persones al mig del carrer, i que almenys hi havia una persona ferida de gravetat.

El servei de coordinació d'emergències 112 Andalusia també va rebre trucades alertant que una persona estava sagnant perquè havia estat apunyalada a la baralla.

Punyalada mortal a Sevilla

En arribar al lloc dels fets, els serveis sanitaris van trobar a un home amb una ferida greu a l'esquena, que va resultar mortal, tot i que va ser traslladat immediatament a un centre hospitalari encara amb vida.

A més de la víctima, hi va haver com a mínim dues persones més afectades per ferides d'arma blanca, tot i que sense gravetat, i van rebre l'alta després de ser atesos en els hospitals Macarena i Virgen del Rocío.

 

En un vídeo difós a les xarxes socials s'aprecia a una vintena de persones barallant al mig del carrer amb pals i enfrontaments físics directes.

De sobte, un dels veïns que grava crida en veure com apareix un home amb un ganivet i li clava una punyalada a la víctima.

De moment no s'han produït detencions per aquests fets.