Els Mossos d'Esquadra han detingut un noi de 26 anys, de nacionalitat marroquina i veí del Masnou, per gairebé haver matat un home en una baralla a l'exterior d'un bar de Premià de Mar, al Maresme.

Els fets van passar la nit de dissabte a les portes d'un bar del carrer del Pilar, al centre de la població. Un grup de persones va iniciar una baralla per motius que es desconeixen. L'agressor va treure una navalla i li va clavar a un dels joves i va colpejar una noia, la parella de la víctima, amb un bat de beisbol.

Una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va atendre el noi i el va traslladar a l'hospital. Tot i que va resultar ferit greu, no es pateix per la seva vida. Quan va arribar la policia, la parella del noi ferit va entregar als agents el bat de beisbol amb el qual l'agressor també va atacar la noia.

Mossos d'Esquadra

El jove agressor de Premià de Mar, detingut pels Mossos d'Esquadra / CME

Gràcies a la informació dels testimonis de l'agressió, els Mossos d'Esquadra van localitzar el jove en un domicili proper i el van detenir, acusat per un delicte de temptativa d'homicidi i un altre de lesions.

Després de ser entregat al jutge de guàrdia, el magistrat n'ha ordenat el seu ingrés a presó. La investigació dels Mossos d'Esquadra segueix en marxa per aclarir què va passar i què va motivar la baralla davant d'aquest bar de Premià de Mar.

Caçat un lladre a cops a Vilassar

El Maresme no deixa de ser notícia els darrers dies. Aquest dimecres al vespre uns ciutadans va retenir un home que, presumptament, havia robat un mòbil a l'estació de trens de Renfe a Vilassar de Mar.

Un dels testimonis del robatori, tal com es veu al vídeo que va gravar un d'ells, dóna cops a la cara al presumpte lladre i també l'agafa dels cabells per ensenyar la cara a càmera.

Tiroteig a Mataró

Els Mossos d'Esquadra, per la seva banda, investiguen un incident amb una arma de foc en un local del barri de Cerdanyola de Mataró, també al Maresme. Tres persones van assaltar un local per, segons semblen indicar els primers passos de la investigació, un tema de drogues.