Cinc persones encasten un cotxe en una joieria de Sabadell i roben totes les joies de l'aparador. Després fugen.

Robatori amb encastament

Un cotxe BMW de color negre ha estat encastat aquesta matinada a la joieria Grau, al passeig de Manresa de Sabadell per robar tot l'aparador de la botiga, valorat en milers d'euros i que ha quedat totalment destrossat.

Els veïns dels edificis propers han gravat la fugida dels cinc lladres en un altre cotxe Audi de color vermell.

Als vídeos s'aprecia com un d'ells crida "Vámonos, vamos, chavales", mentre les altres quatre persones carreguen al maleter del cotxe diverses bosses amb la mercaderia robada i l'alarma sona constantment.

Un dels vídeos mostra ja la fugida dels lladres des d'un pis bastant alt. 

 

Roben una joieria de Sabadell

Un altre vídeo mostra des de molt a prop tot el robatori de l'aparador, com els lladres treuen les joies en bosses i pugen al cotxe per fugir cridant "Vámonos chavales".

Alguns anaven vestits amb el que sembla una bata d'hospital d'un sol ús, i d'altres vestien jaquetes amples de colors clars. Tots portaven el cap tapat i han fugit al mateix vehicle.

Els Mossos d'Esquadra busquen els lladres després d'haver trobat el vehicle buit.

Robatori a la botiga Apple de Terrassa

L'altra capital del Vallès Occidental, Terrassa, també patia un succés similar fa unes setmanes després que quatre lladres encastessin un cotxe 4x4 a la botiga Apple, al carrer Major, robant a l'interior i rebentant totalment l'aparador. Les càmeres de seguretat ho van gravar. 

Com en aquest cas, en menys de dos minuts van entrar a la botiga, endur-se tot el material que podien i van marxar corrents. El cotxe el van abandonar i van fugir de l'escena del crim amb un segon vehicle.

La popularitat del mètode de l'allunament, va portar els comerciants de Terrassa a demanar a l'ajuntament que habiliti defenses de formigó en punts clau del nucli comercial per evitar que els cotxes puguin agafar embranzida i assaltar les botigues encastant vehicles als aparadors.