Surt a la llum la identitat d'un conegut empresari assassinat a Madrid fa mesos. Es tracta de José Rosado, un home que va morir en estranyes circumstàncies en un hotel de luxe de Madrid.

Un empresari mor en estranyes circumstàncies en un hotel de luxe de Madrid

Els fets es remunten al 30 d'octubre al centre de la capital espanyola: els treballadors de l'elitista hotel Palace de Madrid van entrar a l'habitació on s'allotjava el famós empresari i van poder comprovar que hi havia el seu cadàver.

La seva mort va ser molt estranya, ja que el cos no tenia signes d'haver patit una mort violenta. Així i tot, els policies van trobar indicis que podrien indicar el contrari i, per aquest mateix motiu, van obrir una investigació per esclarir què havia passat.

Segons les investigacions, la víctima va conèixer els assassins en una discoteca i els va convidar a l'habitació de l'hotel per fer sexe amb ells. L'objectiu dels dos homes no era el mateix que el de l'empresari: estaven preparant un robatori.

Dos lladres el van drogar per robar-li

Quan l'empresari va anar al lavabo, els lladres van aprofitar un moment de distracció per posar-li droga a la beguda. Quan va perdre la consciència, li van robar tot el que tenia i van fugir del lloc dels fets i, al cap de poca estona, l'empresari va morir.

Policía Nacional / EFE

La Policia Nacional investiga el crim de José Ismael Rosado, un famós empresari que va ser assassinat fa uns mesos en un hotel de luxe de Madrid / EFE

José Ismael Rosado Gómez va ser conseller delegat d'Hijos de J.Barreras

La víctima és José Ismael Rosado Gómez, que va morir als 43 anys a l'habitació de l'hotel on s'estava allotjant. L'home va néixer A Newark, una ciutat dels Estats Units, però es va criar a Puerto Rico. L'home era un empresari molt conegut, sobretot a Galícia, ja que va ser conseller delegat d'Hijos de J.Barreras, la drassana privada més important d'Espanya.

Dos detinguts han ingressat a presó de manera provisional

La Policia Nacional ha obert una investigació per esbrinar més detalls i esclarir els fets. De moment, hi ha dues persones detingudes com a presumptes autors: es tracta de dos homes amb una gran quantitat d'antecedents per robatoris amb violència i estafes. Tots dos han ingressat a presó de manera provisional

José Ismael estava buscant noves oportunitats laborals, ja que un fons d'inversió va posar en venda Hijos de J.Barreras. La seva mort ha causat gran commoció a tot arreu, sobretot a Vigo, per la seva activitat empresarial en aquesta ciutat gallega.