Crim sota un pont a València. Dues persones sense llar, que residien per una zona propera al casc antic de la capital valenciana, han estat trobades, aquest dimecres al matí, una d'elles sense vida i l'altre amb "ferides grans" al cap i en estat crític. Les lesions que els haurien provocat la mort o quedar ferit crític s'han produït, segons les primeres informacions, de diverses pedrades. No s'ha especificat de moment si seria fruit d'una baralla o si va ser un atac premeditat. En qualsevol cas, el suposat autor dels fets, també un sensesostre, s'ha lliurat aquest dimecres a la comissaria de Ciutat Vella de la Policia Local de València i ha relatat els fets als agents. Ha quedat detingut.

Després de lliurar-se i explicar el que havia succeït als agents, la Policia Local de València s'ha traslladat cap a un quart de vuit del matí fins al Pont del Real de la ciutat, que creua els jardins del Túria. En arribar, han trobat un home mort "amb el cap rebentat amb ferides grans" produïdes per les pedrades, segons han informat fonts policials a EFE, i un segon individu amb lesions de la mateixa gravetat però encara amb signes vitals. Per això, l'han traslladat fins a l'hospital en estat crític i continua ingressat a l'Hospital La Fe de la ciutat.

Dos agents de la Policia Nacional esperen sota el Pont del Real de València on s'han trobat dos homes morts a pedrades / Manuel Bruque - EFE
Dos agents de la Policia Nacional esperen sota el Pont del Real de València on s'ha trobat un home mort a pedrades / Manuel Bruque - EFE

Investiguen el crim sota el Pont del Real de València

Per tot això, el sensesostre, que ha confessat el crim cap als seus altres companys que també vivien al carrer, ha quedat detingut. La Policia Local de València, després de realitzar el pertinent atestat, ha lliurat el sospitós a la Policia Nacional i el Grup d'Homicidis d'aquest cos policial s'ha fet càrrec de les investigacions i intenta aclarir les circumstàncies i motivacions per a aquesta espècie de lapidació de dues persones sota el Pont del Real de la capital valenciana.