Aquest cap de setmana han assassinat una àvia a Madrid i han detingut la seva cuidadora com a presumpta autora dels fets, ja que l'hauria matat asfixiant-la amb un coixí a la seva pròpia casa.

Detenen una cuidadora per matar una àvia al districte Chamartín de Madrid

Els agents de la Policia Nacional han detingut aquest diumenge al matí la cuidadora d'una àvia de 92 anys per, presumptament, matar-la a la seva casa en el districte Chamartín de Madrid segons informa la Prefectura Superior de la Policia de Madrid en un comunicat.

Els fets han passat aquest dissabte al matí al carrer Víctor Andrés Belaunde número 2, quan una filla de la víctima va entrar al domicili i va trobar el cadàver de la dona, que tenia signes d'haver patit una mort violenta. Immediatament, va trucar a Emergències 112 i, fins al lloc dels fets va acudir una ambulància del Summa-112, i una metgessa va confirmar mort de la dona, explica un portaveu d'Emergències Comunitat de Madrid.

La víctima és una dona de 92 anys que estava estirada al llit

Fins al lloc dels fets també es van desplaçar els agents de la Policia, que van poder comprovar que la víctima és una dona de 92 anys i de nacionalitat espanyola: el seu cos va ser trobat en el seu llit. A l'interior de la casa també hi havia la seva cuidadora: una dona de 54 anys, de nacionalitat paraguaia i sense antecedents penals.

La cuidadora l'ha assassinat asfixiant-la amb un coixí

La Policia Nacional ha obert una investigació per esbrinar més detalls i esclarir els fets. Encara que no descarten cap hipòtesi, tot apunta que la seva cuidadora l'ha matat asfixiant-la amb un coixí i, per aquest mateix motiu, ha estat detinguda. Caldrà esperar a saber els resultats de l'autòpsia, que determinaran amb més exactitud quines han estat les causes de la seva mort.

Policia Nacional / Europa Press

La Policia Nacional investiga un crim a Madrid: una cuidadora, presumptament, ha assassinat una àvia de 92 anys asfixiant-la amb un coixí / Europa Press

Detinguda per un delicte d'homicidi o d'assassinat

Quan la detinguda passi a disposició judicial, es determinarà si la deixen en llibertat amb càrrecs o si entrarà a presó de manera provisional com a presumpta autora d'un delicte d'homicidi o d'assassinat. Es desconeixen quins són els motius pels quals hauria comés el crim i es podria enfrontar a penes de presó i a sancions econòmiques molt elevades.

Investiguen la mort d'un avi al districte de Les Corts de Barcelona

Aquest no és l'únic crim la víctima del qual és una persona de la tercera edat. De fet, els Mossos d'Esquadra estan intentant esbrinar les causes de la mort d'un avi al districte de Les Corts de Barcelona, ja que, encara que no hi ha cap hipòtesi clara, pensen que la causa de la mort no ha estat accidental ni biològica i que, per tant, ens trobaríem davant d'un homicidi, uns fets que encara no han estat 100% corroborats.