Tragèdia a l'Índia: un home mata el seu millor amic disparant-lo a la cara segons després de casar-se. El vídeo s'ha viralitzat a les xarxes socials i la Policia ho està investigant, ja que, per estrany que sembli, ha estat un accident. En aquest país asiàtic és tradició disparar a l'aire durant la boda, però la pistola s'ha quedat encallada i, quan ha sortit la bala, ha anat a parar al cap del seu amic.

Els fets van passar el dijous de la setmana passada a Sonbhadra, una regió de l'Índia. Tot va començar per la celebració d'una boda. El que havia de ser el dia més bonic de la vida de Manish Madheshia, l'home que va disparar, es va acabar convertint en un malson.

Un home mata el seu millor amic disparant-li a la cara en una boda a l'Índia

En algunes regions de l'Índia, hi ha una tradició de cerimònia a les bodes una mica inusual. Es tracta de disparar a l'aire just després de comprometre's nòvio i nòvia. Normalment, aquesta tradició no comporta cap mena de problema, ja que el tret es dispara a l'aire i, suposadament, de manera segura.

No obstant això, en el cas de la boda de Manish Madheshia tot es va torçar i va acabar disparant, sense voler, al seu millor amic, que estava entre els convidats a la cerimònia. Tal com es pot veure al vídeo, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials, l'home dispara a l'aire, però no se sent el tret.

 

La víctima va quedar ferida greu i va morir a l'hospital

Al cap de pocs segons, se sent el tret, que impacta contra un dels assistents, que resulta ser un dels millors amics del nòvio. Babu Lal Yadav va quedar greument ferit i, immediatament, va ser traslladat a l'hospital amb un pronòstic molt greu. Malauradament, mentre l'estaven traslladant al centre mèdic va morir per la ferida de la bala.

Vídeo viral del tret a la boda de l'Índia

Les imatges s'han viralitzat a Tiktok i a Twitter i acumula milions de visualitzacions i milers de comentaris. Els fets han causat gran commoció i la Policia ha obert una investigació per esbrinar les causes d'aquest fatal accident. El presumpte autor dels fets es podria enfrontar a penes de presó per un delicte d'homicidi imprudent.

La hipòtesi principal de la Policia és que la causa de la mort és accidental

Tot i que les xarxes socials s'han emplenat de missatges que sogarien que es tractava d'un crim premeditat, segons la hipòtesi principal dels agents, es tracta d'un accident: la bala s'ha quedat encallada i s'ha disparat sense voler segons després que el nòvio apuntés a l'aire.