Un home de 50 anys que obligava la seva dona a prostituir-se ha estat detingut a Palma (Mallorca).

Obligada a prostituir-se pel seu marit a Palma

Tot i que els fets van passar a mitjan febrer, els policies ho han anunciat aquest diumenge: han detingut a Palma a un home de 50 anys i nacionalitat espanyola que presumptament obligava a prostituir-se a una dona estrangera amb la qual s'havia casat.

Prostituta / Wikipedia

Detenen un home de 50 anys que obligava a prostituir-se a la seva dona a Palma (Mallorca) / Viquipèdia

La víctima va declarar que l'home amb el qual s'havia casat la coaccionava perquè es prostituís amenaçant-la d'informar que es trobava en situació il·legal a Espanya i que podia ser expulsada del país si no accedia a les seves exigències. 

Obligada a prostituir-se tot i el coronavirus

L'home es quedava amb tots els diners que guanyava la víctima, la qual cosa limitava les opcions de la dona per a trencar amb la situació que sofria.  Arran del descens de clients per la pandèmia, el detingut va augmentar la pressió sobre la seva esposa, insultant-la i forçant-la a tenir relacions sexuals amb homes a canvi de diners fins i tot posant en risc la seva salut. 

L'home de 50 anys ha estat detingut per un delicte d'explotació sexual, proxenetisme, coaccions i amenaces i es podria enfrontar a penes de presó i sancions econòmiques molt elevades. La Policia Nacional ha obert una investigació i està intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.

Prostituta explotada 23 hores al dia a Mallorca

Malauradament, el cas d'aquesta dona no és l'únic d'explotació sexual a Mallorca i, de fet, fa poc més d'una setmana, els agents van alliberar una dona de 25 anys la qual, sota coaccions dels seus proxenetes, es veia obligada a prostituir-se 23 hores al dia.