La María és una dona que fa gairebé 12 anys que va desaparèixer a Boadilla del Monte (Madrid). Tot apunta que va ser víctima d'un crim masclista, però com que el sospitós es va suïcidar dies després que se li perdés el rastre, no hi ha cap pista sobre el seu parador.

La María Piedad era una dona de 31 anys i tenia dos fills: un de 9 anys un altre i vuit mesos. Feia pocs mesos que s'havia separat del Javier, amb qui havia tingut els nens. Segons explica l'entorn proper de la desapareguda, aquest home estava obsessionat amb ella, era gelós i possessiu, motiu pel qual es van separar, però l'home mai va acceptar la ruptura.

El rastre de la María es va perdre a Boadilla del Monte

El 12 de desembre del 2010, la María va anar a un sopar d'empresa a Boadilla del Monte, un municipi de l'àrea metropolitana de Madrid i va ser la matinada de després del sopar quan se li va perdre el rastre. El Javier, que estava en el sopar, va insistir a apropar-la a casa seva, però mai va tornar.

Uns missatges molt sospitosos

La seva família es va començar a preocupar en veure que no tornava. A tot això se li ha de sumar uns missatges que es van enviar des del mòbil de la desapareguda alertant que arribaria tard a casa, però tal com estaven escrits, la seva mare de seguida va saber que qui l'havia enviat no era la seva filla, sinó una altra persona que s'estava fent passar per ella (molt probablement, el Javier).

María Piedad / Arxiu

María Piedad va desaparèixer en estranyes circumstàncies a Boadilla del Monte (Madrid) fa més d'11 anys: la hipòtesi principal sempre ha estat un crim masclista / Arxiu

El Javier, l'etern sospitós que es va suïcidar tres dies després de la desaparició

La Guàrdia Civil va obrir una investigació per esbrinar on estava la María i, des del primer moment, van sospitar del Javier, que es va suïcidar tres dies després dels fets. No va deixar cap nota ni confessió que donés alguna pista als agents, que estan convençuts que ell és el responsable d'aquesta desaparició forçosa

Mai van trobar el cadàver de la María; la hipòtesi de la Policia

De fet, van trobar restes de sang de la María en el cos del Javier, però mai van arribar a trobar el cadàver de la dona. La María havia treballat a l'exèrcit anteriorment, era una dona alta i de complexió forta. Per aquest mateix motiu, els policies sospiten que la va drogar per, posteriorment, poder-la matar sense dificultats.

Sense rastre de la desapareguda

Es van fer batudes a més de 300 pous, van buscar el cos de la desapareguda a tot arreu, però no la van trobar. Han passat gairebé 12 anys des que van passar els fets i encara no han trobat el seu cos. La seva família continua lluitant per saber que va passar aquella nit de desembre. Qualsevol persona que tingui alguna pista sobre aquest cas, que no dubti a contactar amb Emergències 112.