La Mari Carmen és la presumpta autora de l'assassinat del Salvador, un home de 70 anys que va morir fa uns mesos en estranyes circumstàncies. Segons les investigacions policials, la sospitosa li podria haver subministrat més de 2.000 laxants fins a matar-lo. 

La Mari Carmen té 56 anys, està separada, té quatre fills, cobra una petita pensió i va conèixer el Salvador en un sopar. Era un home adinerat i, des que va començar a sortir amb ell, la seva vida va canviar radicalment a millor: va passar de ser una persona modesta a tenir tota mena de luxes. 

El Salvador va morir en estranyes circumstàncies per culpa d'una colitis

Els fets es remunten a fa dos anys: la Mari Carmen va conèixer el Salvador i van marxar a viure junts al xalet d'ell, situat a l'elitista urbanització valenciana de Montecañada de Paterna. El setembre del 2020, l'home de 70 anys va haver d'ingressar a l'hospital per culpa d'una colitis: es tracta d'una patologia intestinal que es provoca quan hi ha fortes lesions al colon.

El Salvador va estar set mesos ingressat a l'hospital i, malgrat la multitud de proves que li van fer, no sabien què li havia provocat la colitis i, després de més de mig any lluitant entre la vida i la mort, va acabar morint fruit d'aquesta malaltia digestiva. 

Els sanitaris i els familiars de la víctima comencen a sospitar

L'entorn proper del Salvador i els sanitaris van començar a veure coses molt estranyes en la Mari Carmen i de seguida van sospitar que podia estar involucrada en la seva mort. La Policia Nacional va obrir una investigació i va acabar detinguda com a presumpta autora dels fets i, després de passar a disposició judicial, ha quedat en llibertat amb càrrecs i ha ocupat el xalet de luxe de la seva exparella.

Mari Carmen / Antena 3

La Mari Carmen és la sospitosa d'haver assassinat la seva exparella subministrant-li 2.000 laxants / Antena 3

La viuda negra dels 2.000 laxants

Tot i que està sent investigada per un presumpte assassinat i hi ha indicis que podrien demostrar la seva culpabilitat, ella continua dient que és innocent. La principal hipòtesi és que la Mari Carmen li va administrar milers de laxants a la seva víctima durant molts mesos amb la intenció de matar-lo i quedar-se amb la seva fortuna.

També està acusada de robar-li més de 100.000 euros

De fet, a la farmàcia de la urbanització expliquen que en va arribar a comprar més de 2.000 i que li van haver de deixar de vendre. Així i tot, ella assegura que els laxants eren per ella, que en pren més de 20 al dia. Però aquests no són els únics delictes dels quals se l'acusa: també se l'acusa d'haver robat 100.000 euros dels comptes corrents del Salvador i d'haver-se quedat amb un dels seus cotxes de luxe. 

Investigada per homicidi, apropiació indeguda, estafa i furt

La Mari Carmen està sent investigada per diversos delictes: homicidi, apropiació indeguda, estafa i furt i el mes que ve ha d'anar a declarar als jutjats com a presumpta autora dels fets. "Tot això és una mentida dels seus fills", explica ella per justificar les acusacions.