La mare del David Soler, l'assassí confés de la Wafaa Sebbah a Carcaixent (València) haurà de declarar, ja que hi ha indicis que podrien demostrar que va ajudar al seu fill a encobrir aquest crim. "No tindràs alguna cosa a veure amb el cas de la Wafaa?", preguntava la dona al David quan va veure la notícia de la desaparició de la noia de 19 anys per la televisió.

Wafaa Sebbah va desaparèixer en estranyes circumstàncies a Carcaixent i, gairebé dos anys més tard, van detenir David Soler, conegut popularment com El Tuvi, com a responsable dels fets: va confessar el crim i va portar als agents fins al pou on havia enterrat aquesta jove de 19 anys

El Tuvi té antecedents per violència masclista i agressions sexuals

El Tuvi té antecedents policials per violència masclista i agressions sexuals i vivia obsessionat amb la Wafaa. De fet, la mare del presumpte assassí coneixia la víctima, ja que aquesta s'havia quedat a dinar a casa del Tuvi estant ella present. 

"No tindràs alguna cosa a veure amb la desaparició de la Wafaa?"

"No tindràs alguna cosa a veure amb la desaparició de la Wafaa?", va preguntar la María del Carmen al seu fill, una pregunta que va fer saltar les alarmes als investigadors i que ha fet que acabi declarant per encobriment del crim.

La mare del David Soler es desvincula del crim

El David Soler li va respondre que no, que la Wafaa havia marxat a viure al Marroc, una dada que tampoc quadra, ja que la víctima era algeriana. Quan els agents li van preguntar si sabia res del crim, ella va respondre que no.

Detención El Tuvi - David Soler / EFE

David Soler és l'assassí confés de la Wafaa Sebbah i la seva mare haurà de declarar als jutjats, ja que hi ha indicis que va encobrir el crim / EFE

Dos indicis més que fan sospitar de la mare de David Soler

Així i tot, hi ha dos indicis més que podrien fer pensar que sí que ho sabia. El primer, que va vendre la finca on el seu fill es va desfer del cos i que, a més a més, també va vendre el cotxe que acostumava a utilitzar el seu fill: tenia molta pressa per fer el canvi de nom, uns fets que van fer saltar totes les alarmes.

Els dos fills de la María del Carmen estan a la presó

María del Carmen ha de presentar-se als jutjats, però no com a investigada, sinó com a testimoni. Els seus dos fills estan a la presó: un condemnat per un doble crim fa 10 anys i el Tuvi com a presumpte responsable del crim de la Wafaa. A més, també està sent investigat com a presumpte autor d'un altre assassinat: en aquest cas, la víctima era una dona en situació de prostitució que estava embarassada i que va ser brutalment assassinada a casa seva.