Una dona de 37 anys creuava borratxa semàfors en vermell amb els seus dos fills en un cotxet. Això és el que, presumptament, ha succeït a València aquest dissabte al voltant de les cinc de la tarda. La Policia Nacional la va detenir per aquests fets, tot i que els agents van rebre insults i agressions mentre la identificaven, al trobar-se amb evidents símptomes d'embriaguesa. La policia va desplaçar-se fins un carrer de la ciutat, després de ser alertada per una trucada al 091. Diversos testimonis van veure-la caminant èbria i amb moltes possibilitats de provocar un accident.

Els cotxes frenaven per no atropellar la dona i els dos nens

Com la dona creuava els semàfors en vermell, això obligava als vehicles a frenar sobtadament per evitar atropellar-los. De fet, a més d'aquesta situació que podria haver acabat en un tràgic accident, mostrava signes d'haver ingerit alcohol, perquè havia de secundar-se en les parets i aparadors per no caure a terra, segons ha explicat la Policia Nacional en un comunicat. Tot això mentre portava un cotxet de bessons amb dos nens dins, amb la roba bruta.

Quan els agents van identificar-la i veure l'escena, la dona va començar a insultar-los i aixecar-los la mà en "actitud amenaçant", segons ha informat el cos. Després de ser detinguda, els policies van sol·licitar el telèfon d'alguna persona que es fes càrrec dels menors, però ella va negar-se reiteradament a col·laborar. No obstant això, finalment va donar-los el número del pare dels dos menors, al qual se li va fer entrega dels seus fills

Nens bruts i "descuidats"

Els agents van observar durant l'arrest que els nens es trobaven en un "estat de descuit". Tenien la roba de vestir "bruta" i "molta mucositat a la cara", han explicat des de la policia. Per tot això, la dona va ser detinguda, no tant per creuar borratxa els semàfors en vermell, sinó com presumpta autora d'un delicte d'abandonament de menors. Però això no va acabar aquí. Un cop van treure-li els nens i la van introduir al cotxe de la Policia Nacional, va començar a donar cops al vehicle, cops de cap contra la mampara i va propinar puntades de peu als agents. Així va aconseguir una segona acusació: atemptat contra agents de la autoritat. La mare de 37 anys ja ha passat a disposició judicial.