Agents de la Policia Nacional han detingut un home de 30 anys a València acusat d’un delicte d’exhibicionisme. L’individu havia estat circulant en patinet elèctric per davant d’una escola i una guarderia mentre anava ensenyant els seus genitals a les mares i les nenes petites que hi havia a les portes d’entrada. Van ser diversos testimonis dels fets els que van alertar a les autoritats policials del que estava passant. L’home fins i tot, s’havia arribat a apropar massa a les menors i les seves progenitores, arribant a xocar amb una d’elles amb actitud desafiant.

L’home es va passejar en patinet elèctric per una zona escolar mentre ensenyava els genitals

Els fets van tenir lloc aquest dimarts poc abans de les sis de la tarda, quan els serveis d’emergències van rebre diverses trucades demanant presència policial prop de l’estació de Renfe del barri de Cabanyal perquè hi havia un home circulant en patinet elèctric ensenyant les seves parts íntimes a la via pública. Quan els agents hi van arribar, van trobar l’home a les portes d’una escola i diverses mares els van comentar que l’individu s’estava apropant molt a elles i, fins i tot, havia arribat a xocar amb una d’elles amb una actitud intimidatòria. Paral·lelament, la Sala del 091 rebia una altra trucada en què una dona explicava que un jove de les mateixes característiques que el que acabaven d’identificar, i que també circulava en patinet elèctric, li havia ensenyat els genitals a la seva filla petita a les portes de la llar d’infants.

Una patrulla es va quedar amb el sospitós, mentre una altra es va desplaçar fins on es trobava la testimoni per interrogar-la. La dona els va relatar que mentre estava recollint la seva filla de la guarderia, l’home s’havia apropat molt a ella, l'havia començat a seguir i li havia ensenyat el penis i els testicles mentre li deia que els mirés. Per aquest motiu, els agents van acabar detenint l’home acusat d’un presumpte delicte d’exhibicionisme. El detingut ha passat a disposició judicial, segons ha informat la Prefectura Superior de la Policia a la Comunitat Valenciana.