El futbolista Cristiano Ronaldo és obligat a demolir part de la seva mansió a Gerês, al nord de Portugal, per falta de permisos per ampliar-la. La construcció de la segona fase de la casa va ser il·legal.

La mansió il·legal de Cristiano Ronaldo

L'estrella del Manchester United i un dels jugadors més valuosos de la selecció de futbol portuguesa és aclamat a nivell mundial.

S'ha convertit, de fet, a tota una icona del país i del futbol i el marxandatge de la seva marca personal, CR7, es pot trobar en gairebé a tot arreu.

Però la fama no porta només coses bones i en aquest cas l'avarícia de Ronaldo l'ha portat a mal termini. I és que l'esportista ha rebut aquesta setmana una dura clatellada immobiliària. Una de les seves grans inversions, una mansió al nord de Portugal, a Gerês, és il·legal.

Construïda fora dels límits: pista de tenis

Així ho ha dictat l'alcalde de la localitat, que s'ha mostrat contundent amb l'esportista, que haurà de demolir part de casa seva.

Perquè, quan la casa, ubicada en un lloc idíl·lic -envoltat per un riu en una popular zona de balnearis-, ja estava construïda, Cristiano va voler anar més enllà.

I va traspassar la línia: va manar construir a més una pista de tenis i una edificació annexa. El problema és que aquests dos elements no només no estaven inclosos en el projecte aprovat per les autoritats de la zona, sinó que a més el futbolista ha construït fora dels límits permesos.

"En un primer moment, ens va presentar un projecte i va ser aprovat. Ronaldo va construir la seva propietat, però també va edificar fora dels límits permesos. Encara que no és gens significatiu, és il·legal", ha sentenciat l'alcalde de Gerês.

Condemnat a demolir part de la casa

Encara que en anteriors informacions es parlava que aquesta mansió havia estat venuda al també futbolista i company de selecció de Ronaldo, Pepe, el diari As ha assegurat que ara com ara és el mateix davanter qui continua constant com a propietari.

Tenint en compte que el març de 2022 és la data final per a la demolició, si les coses no canvien, serà ell qui hagi de posar en marxa la destrucció dels seus últims capricis.

Aquesta no és la primera vegada que Cristiano Ronaldo es fica en problemes per culpa d'un immoble. L'últim cas va estar relacionat amb un àtic que es va comprar a Lisboa, catalogat com la casa més cara de tot el país, on va haver d'enderrocar la terrassa que va construir després d'haver-la fet sense tenir els permisos necessaris.

Lucas Hernández esquiva la presó

Un altre futbolista internacional, en aquest cas del Bayern de Munic, Lucas Hernández, es convertia ahir en el centre de totes les mirades després de l'última sentència judicial, en la qual se suspenia l'ordre que l'obligava a ingressar a la presó imminentment.

Lucas Hernández / Europa Press

Lucas Hernández / Europa Press

Després de dos anys d'anades i vingudes als jutjats, finalment Hernández, amb la condició d'una multa i que no torni a delinquir, aconseguia evitar la presó.

Els fets que li havien arrossegat a aquesta situació es remuntaven a 2019, quan presumptament va trencar l'ordre d'allunyament contra la seva llavors xicota, amb qui després es va casar.