La popular cantant María Lucía Sánchez, més coneguda com a Malú, és una de les artistes més reconegudes a Espanya i Llatinoamèrica. Ha tingut una reeixida carrera que segueix amb el llançament del seu últim àlbum 'Mil Batallas'.

A més de ser reeixida al món de la música ho és en el dels negocis. La cantant inverteix de manera habitual en la compravenda d'immobles amb molt encert i compta amb un nombre considerable de propietats que valen molts milers d'euros.

L'última compra de Malú va ser el març de 2020, poc abans que la pandèmia del coronavirus agités el planeta, va adquirir un luxós pis de 130 metres quadrats a Majadahonda (Madrid), molt proper a la zona en la qual vivia abans de mudar-se amb Albert Rivera, la seva actual parella.

Els habitatges de la parella

La cantant actualment viu al nou barri d'Aravaca en una casa de més de 500 metres quadrats juntament amb Albert Rivera, el pare de la seva filla. La parella s'ha anat a viure allà després de fer-ho en la luxosa urbanització de La Finca durant un parell d'anys.

Actualment, Malú té en venda una luxosa casa a Majadahonda, en la qual vivia abans de formar una família amb Albert Rivera. Es tracta d'un immoble amb un gran jardí i moltes zones d'esbarjo. Els interessats s'hauran d'adequar a l'elevat preu que la cantant demana: 825.000 euros.

Malu 2 EP

La cantant Malú / Europa Press

Malú està d'enhorabona, ha tornat a formar part de l'elenc de 'La Voz' després de la seva participació en 'Mask Singer', tornant al programa de les cadires giratòries quatre anys després a la recerca del quart títol per al seu equip.

La seva carrera musical també continua creixent amb el llançament d'un nou disc produït per Sony Music que va ser presentat el 22 d'octubre amb el títol de 'Mil Batallas'.

La nova vida d'Albert Rivera

Albert Rivera, parella de Malú, té una nova vida al costat de la cantant lluny del focus mediàtic que suposa la política espanyola. El que era líder de Ciutadans ha tornat a dedicar-se a l'advocacia al seu bufet Martínez-Echevarría & Rivera.

El seu pas per la política va tenir un inici meteòric, però els resultats de Ciutadans a les eleccions van anar a menys fins a arribar a ser la sisena força política a Espanya.

Rivera ha registrat una nova societat amb el nom d'ALDALURI SL, sigles que es componen del seu nom i el de les seves dues filles (Daniela i Lucía) i el seu cognom. Aquesta entitat va ser donada d'alta el febrer de 2021 i l'advocat ha invertit en ella 55.000 euros.

Es tracta d'una societat sense cap mena de participació externa, Albert Rivera és l'únic gestor i tot apunta que invertirà en ella per millorar les condicions econòmiques de les seves dues filles.