El malson del que podria ser un nou rècord Guinness. Una nena de només 9 anys ha donat a llum després de ser violada a Zimbàbue. El nadó va néixer a primera hora d'aquest dilluns per cesària en els hospitals units de Bulawayo, a la segona ciutat del país, i va pesar poc més de tres kilos. Tant la mare com la petita es troben en bon estat de salut després de parir. Tanmateix, en aquest cas l'embaràs no s'ha donat per causes afortunades: la menor, natural del districte de Tsholostsho (un dels més pobres de tot el país) va patir una agressió sexual a principis d'any i es desconeix la identitat del pare.

Prova de paternitat per identificar el violador de la nena de 9 anys

L'hospital ha assegurat que s'encarregarà de realitzar una prova de paternitat per intentar conèixer la identitat del presumpte violador de la noia menor de 9 anys. "Seguim fent-li el tractament a la nostra pacient amb dignitat i esperem que els altres departaments governamentals, com el poder judicial i els serveis socials, continuïn fent el seu treball", ha explicat el director del centre sanitari de Bulawayo, Harrison Rambanapasi. El nadó és una nena, que ha nascut amb bon estat de salut i ha pesat la mitjana normal de poc més de tres kilos.

Tot i convertir-se, així, en la mare més jove de Zimbàbue, a més del tràgic i horrible escenari en el qual s'ha donat la nova vida, no tindria el rècord Guinness a nivell mundial. Aquest seria per Lina Medina Vásquez, una nena peruana de tan sols 5 anys, 7 mesos i 21 dies d'edat que va donar a llum un nen després de passar per diferents metges i pensar, pel fet que va donar-se l'embaràs el 1939, d'un tumor al ventre. En aquest cas, pel moment històric en el que va succeir, van dir que tenia una serp dins i van culpar del mal a Apu, l'esperit dels Andes. Xamans i doctors van entrellaçar-se fins que va néixer Gerardo Medina amb un pes de 2,7 kilos. 

El cas de Lina també s'hauria produït, molt probablement, per una violació. De fet, tot i no saber qui és el pare, com succeïx amb la nena de Zimbàbue, el principal sospitós va ser el seu pare, Tiburcio, que va estar diversos dies a presó. Tot i això, va ser alliberat i es creu que podria haver estat algun dels seus germans. A Perú, fins i tot, es va arribar a pensar que Lina era una Verge Maria. La dona, que ara té 89 anys, no ha revelat (en el cas de saber-ho) qui és el pare de'n Gerardo. Tot i que el seu primer fill, que va tenir amb cinc anys, va morir amb 40 anys per una estranya malaltia de medul·la òssia. No obstant això, la nena de 9 anys del país africà té al seu favor l'avanç de la tecnologia actual per intentar enxampar al pare de la criatura i, per tant, l'home que la va violar.