Una dona de 66 anys ha aparegut morta a l’interior del vagó d’un tren que realitzava el trajecte entre Madrid i Vigo aquest dimecres. La resta de passatgers es pensaven que s’havia quedat adormida, ja que portava la mascareta posada i tenia els ulls tancats. Però quan han baixat tots i ja només quedava ella, els treballadors del transport públic l’han anat a despertar per avisar-la que ja havien arribat, però han comprovat que estava morta.

Troben morta una dona en un tren que anava de Madrid a Vigo

La víctima, una veïna de Vigo de 66 anys que viatjava sola, havia sortit amb el tren des de Madrid al voltant de les 11.20 hores i ha arribat a la ciutat gallega a les 15.38 hores. Era final de trajecte i tots els passatgers han baixat, però ella seguia al seu lloc i no es movia. El personal s’ha apropat per despertar-la pensant que s’hauria adormit, però han comprovat que no respirava. Veient que la dona no reaccionava, un sanitari que viatjava en el mateix tren ha comprovat que no tenia pols.

Cap a les 15.52 hores s’ha alertat als serveis d’emergència, segons ha avançat el Faro de Vigo. Quan han arribat els sanitaris del 061 li han practicat diverses maniobres de reanimació, però només han pogut certificar la mort. Fins a l’estació també s’han desplaçat efectius de la Policia Local i la Policia Nacional. Els agents municipals han intentat localitzar la persona que hi havia asseguda al seu costat per si havia vist alguna cosa i podien aconseguir alguna pista sobre la mort, però no estava empadronada a Vigo i no tenien cap manera de contactar amb ella.

La Policia Nacional s’ha fet càrrec de les diligències. Els primers indicis apunten al fet que la dona hauria mort durant el trajecte en patir un infart. A causa d’aquesta mort, el tren ha hagut de ser immobilitzat fins que el jutge no decretés l’aixecament del cadàver. Per aquest motiu, els passatgers que havien de fer el viatge entre Vigo i Madrid amb el mateix tren aquesta tarda, han hagut d’agafar un altre tren de mitja distància fins a Ourense i allà agafar un Alvia fins a la capital espanyola.